Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elgépelte a Nubia, hogy Air
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Gear S3 - második kör
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
olala
tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Amikor még ezt a gépet vettem (2011 november), akkor a Sandy Bridge chipsetek még újnak számítottak. Az Ivy Bridge csak a mesében, meg az Intel széfjében volt.
Direkt azért vettem ezt a gépet, mert láttam benne a fejlesztési potenciált, de az ára elég nyomott volt akkor a többi géphez képest.
Ha lenne felesleges 50 ezrem, akkor nem fájna a fejem a járulékos alkatrészcserék miatt. Így inkább megpróbálok egy i5-öst keríteni, de a hardveraprón eléggé kihalt most a terep ezen a téren. Kisebb lenne i3-asból jó áron, de ott a notebookcheck.com benchmark adatai szerint nem olyan jelentős a különbség az i3 és a mostani B940 között, így abba nem akarok invesztálni. Ha esetleg Te mégis tudsz valamit, akkor szívesen fogadom.
Új hozzászólás Aktív témák
- ROG Ranger BP2500 Laptop Hátizsák
- Logitech Laser egér - Multi Device K380 Bluetooth Billentyűzet- Logitech Bluetooth Audio Adapter
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22
- Lenovo Quectel EM05-G FRU szám: 5W10V25829 DELL WWAN DW5825e-eSIM WWAN modemek
- Lenovo ThinkPad Universal USB-C (40AY) dokkoló
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Nuki Smart Lock Ultra okoszár
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Direkt azért vettem ezt a gépet, mert láttam benne a fejlesztési potenciált, de az ára elég nyomott volt akkor a többi géphez képest.
Pyttawrx