Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A vártnál korábban érkezhet a Xiaomi 17 Ultra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Samsung Gear S3 - második kör
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborilster
csendes tag
Akkor azt mondod, hogy a gépem nem támogatja a T9300-at és a T9500-at? Mert én az ellenkezőjét olvastam a neten (meg nem mondom, hogy hol, de angol nyelvű fórum volt és azt írta egy srác, hogy ő gond nélkül belerakott egy 9300-ast és frankón megy neki vele). Ezen kívül meg erre a hirdetésre bukkantam a Google-ben búvárkodás közben: http://hardverapro.hu/apro/acer_aspire_5730z_gamer/friss.html, ami azt illeti, nem volt szégyenlős a gyerek, aki ezt a gamer configot összapakolta, nem spórolta ki belőle a T9900-as (!!!) processzort sem...
habár ő beszerzett hozzá persze még egy jobb töltőt, aksit is. Egyébként, ha valamit rosszul gondolok, akkor kérlek, javítsatok ki, kezdő vagyok a fórumon is, azért vagyok itt, hogy a nálamnál szakavatottabbak tanácsát meghallgassam és okosodjak 
Új hozzászólás Aktív témák
- Különleges mini munkaállomás jött a Minisforum színeiben
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Androidos tablet topic
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- LEGO klub
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad Universal USB-C (40AY) dokkoló
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Laptop kijelző FullHD IPS 15,6" eladó 6db
- Logitech Laser egér - Multi Device K380 Bluetooth Billentyűzet- Logitech Bluetooth Audio Adapter
- Lenovo Legion Booststation RTX2060 6GB videokártyával
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3658, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453, 100% Akkumulátor
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
habár ő beszerzett hozzá persze még egy jobb töltőt, aksit is. Egyébként, ha valamit rosszul gondolok, akkor kérlek, javítsatok ki, kezdő vagyok a fórumon is, azért vagyok itt, hogy a nálamnál szakavatottabbak tanácsát meghallgassam és okosodjak 
Pyttawrx