Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- Magisk
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DiceBlade
üzenetére
A VGA abban a gépben cserélhető, ezért kérdeztem mit is akarsz csinálni pontosan.
A 10Watt meg igen sok egy notinál.

Valahogy így néznek ki a TDP-k:
35Watt a normál.
25Watt az már örömteli, de ilyen nem nagyon van, vagy azok már alacsonyabb teljesítményűek, mint 35W-os társaik.
45Watt az meg zabál.
és van még 55Watt is, de mondjuk azt nem tudom minek gyártják notikba..
Aztán vannak még az alacsonyabb áramfelvételű LV, ULV, CULV jelzésű processzorok, amik 7, 11, 13, 17W-os TDP-khez tartoznak, de ezek teljesítménye is arányosan kisebb, mint a normál 35W-os kategóriákhoz tartozók.A másik probléma a magas hőtermelésű processzoroknál, h ha nem bírja a laptop a megnövekedett teljesítmény igényt kiszolgálni, akkor a processzor throttlingolni fog. Ráadásul nem tudom annak az alaplapnak hány fázisú a processzor tápellátó áramköre, egy négymagos processzor többet kér "enni", mint egy kétmagos CPU.
Ha nagyon lassúnak érzed a gépet, inkább egy SSD-t tegyél bele, az megdobja a sebességet.

Új hozzászólás Aktív témák
- HP G5 DisplayLink 4K USB-C - Dell WD19TBS USB-C Thunderbolt dokkoló
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- TÖBB DARAB ELÉRHETŐ!!! HP USB-C Dock G2 univerzális üzleti dokkoló
- 10 db DELL K17A dokoló - USB C - Nagyobb tétel rendelhető
- Dell Latitude 5480 alkatrészek fedlap, palmrest
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S752 - i5-3GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 14" HD I DP I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / RTX 3060 / 256SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Pyttawrx