Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
Új hozzászólás Aktív témák
-
TOMEE*
csendes tag
Szia!
Először is köszi a gyors választ!
Na de nálam az a helyzet, h a videókártya az GeForce 7000M 512 mb os videó memóriával, szal ha integrált még akkor is elég sok játékhoz, viszont ha van egy game ami indítás előtt ellenőrzi a hardvereket, akkor mindíg a procit jelöli elégtelennek, ami érthető is, mert ez a proci össze-vissza csak kb 1,5 ghz ami édes kevés .....:S
És az lenne a kérdesem, hogy ha ismeritek ezt a tíousú procit( amd turion 64x2 )
akkor tudnátok-e abban segítséget nyújtani, hogy milyen proci az ami beleillik ennek a foglalatába, és nagyobb órajelű!Ez azért érdekelne ennyire, mert én elég zöldfülű vagyok az ilyenekhez, de gondolom az itt fórumozgatók nálam egy "picit"
jobban vágják a témát és félek attól ha magam választok bele cpu-t, elcseszem azt nem illik majd bele, v nem ismeri fel a gép, v mit tom én.....
!Na akkor várom a tanácsokat! plííííííz!!!

Élöre is köszi!
TOMEE*
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Arc Raiders
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Path of Exile (ARPG)
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Telekom mobilszolgáltatások
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
jobban vágják a témát és félek attól ha magam választok bele cpu-t, elcseszem azt nem illik majd bele, v nem ismeri fel a gép, v mit tom én.....
!
Pyttawrx