Hirdetés
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Vége a dalnak: leállt az iPhone Air gyártása
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Rossz hírek a Galaxy S26-ok teléjét illetően
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- Realme GT Master Edition - mestermunka
Új hozzászólás Aktív témák
-
TOMEE*
csendes tag
Szia!
Először is köszi a gyors választ!
Na de nálam az a helyzet, h a videókártya az GeForce 7000M 512 mb os videó memóriával, szal ha integrált még akkor is elég sok játékhoz, viszont ha van egy game ami indítás előtt ellenőrzi a hardvereket, akkor mindíg a procit jelöli elégtelennek, ami érthető is, mert ez a proci össze-vissza csak kb 1,5 ghz ami édes kevés .....:S
És az lenne a kérdesem, hogy ha ismeritek ezt a tíousú procit( amd turion 64x2 )
akkor tudnátok-e abban segítséget nyújtani, hogy milyen proci az ami beleillik ennek a foglalatába, és nagyobb órajelű!Ez azért érdekelne ennyire, mert én elég zöldfülű vagyok az ilyenekhez, de gondolom az itt fórumozgatók nálam egy "picit"
jobban vágják a témát és félek attól ha magam választok bele cpu-t, elcseszem azt nem illik majd bele, v nem ismeri fel a gép, v mit tom én.....
!Na akkor várom a tanácsokat! plííííííz!!!

Élöre is köszi!
TOMEE*
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Androidos fejegységek
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- PlayStation 5
- Arc Raiders
- Philips LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- Vége a dalnak: leállt az iPhone Air gyártása
- Horgász topik
- További aktív témák...
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3838, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
jobban vágják a témát és félek attól ha magam választok bele cpu-t, elcseszem azt nem illik majd bele, v nem ismeri fel a gép, v mit tom én.....
!
Pyttawrx