- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Magisk
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
Thunderzolee #15228 üzenetére
Hogy pontosak legyünk, szinte biztosan van alaplapra forrasztva legalább 8 GB RAM + egy szabad foglalat. [link] (mindenhol azt lehet olvasni, hogy 40/48 GB RAM a maximum, vagyis 8-16 GB az alaplapon plusz jelenleg max. 32 GB RAM tehető pluszban bele)
Btw, a Haswell generáció óta vannak olyan Thinkpad-ek, amelyeknél pl. egy db foglalat van és még forrasztott RAM sincsen (vagy fordítva: forrasztott RAM van, foglalat nincs).
Az akkus kérdésedre: 6-7 különböző Thinkpad-be tettem Green Cell gyártmányú utángyártott akkut, eddig egyik sem akar meghalni. Lengyel gyártó (bár lehet, hogy Kínában gyártat, de legalább van érdemi minőségellenőrzés), Sanyo cellák kerülnek az akksijaiba. Minden bizonnyal a ProBook-odhoz is lehet rendelni Green Cell akkut.
-
válasz
Thunderzolee #15228 üzenetére
Szerintem direk kib@szás ,vagy terelés a zintel felé az 1 mem slot
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Lenovo ThinkPad világítós MAGYAR billentyűzet X280 A285 X390 X395 L13 Yoga S2 5th S2 Yoga 5th X13
- DELL PR03X dokkoló tápegységgel
- Baseus laptop állvány 11-17" állítható ezüst (LUJS000012)
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Dell D3100 USB 3.0 Ultra HD Triple Video Dokkoló Állomás
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest