- Yettel topik
- Magyarított Android alkalmazások
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
Thunderzolee #15228 üzenetére
Hogy pontosak legyünk, szinte biztosan van alaplapra forrasztva legalább 8 GB RAM + egy szabad foglalat. [link] (mindenhol azt lehet olvasni, hogy 40/48 GB RAM a maximum, vagyis 8-16 GB az alaplapon plusz jelenleg max. 32 GB RAM tehető pluszban bele)
Btw, a Haswell generáció óta vannak olyan Thinkpad-ek, amelyeknél pl. egy db foglalat van és még forrasztott RAM sincsen (vagy fordítva: forrasztott RAM van, foglalat nincs).
Az akkus kérdésedre: 6-7 különböző Thinkpad-be tettem Green Cell gyártmányú utángyártott akkut, eddig egyik sem akar meghalni. Lengyel gyártó (bár lehet, hogy Kínában gyártat, de legalább van érdemi minőségellenőrzés), Sanyo cellák kerülnek az akksijaiba. Minden bizonnyal a ProBook-odhoz is lehet rendelni Green Cell akkut.
-
válasz
Thunderzolee #15228 üzenetére
Szerintem direk kib@szás ,vagy terelés a zintel felé az 1 mem slot
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- Yettel topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Filmvilág
- Apple asztali gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Magyarított Android alkalmazások
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest