- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Yettel topik
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chrystall
senior tag
válasz
Thunderzolee #11936 üzenetére
Igen szerelték ezt a típust Full HD-vel és HD+ -szal, a kábelt ki kell cserélni és viszi rendesen.
A kamerával meg nem tudom mi lehet, néztem a kábelt amire cseréltem, nem pont ugyanolyan az a része, vannak pl. Olyan szálak benne, amik duplán vannak sodorva, nem úgy néz ki mint az eredeti amin csak egyenként futnak a szálak. A Windows egyébként detektál egy ismeretlen eszközt, de a driver nem megy fel. Azt írja a telepítő nincs webkamera a gépben. De mindegy, igazából a laptopon évek óta nem használtam a kamerát, meg van itthon usb-s.
Ha egyébként valaki tervez ilyet cserélni, szívesen asszisztálok, nem nehéz szétszedni a gépet, van pár mozzanat, aminek ha tudja az ember a titkát megy mint a karikacsapás. Na meg persze a csavarokra oda kell figyelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest