Hirdetés
- Jövő héten indul a Xiaomi kameraforradalma
- Csonkítás áldozata lett a nemzetközi Redmi Note 15 Pro+
- Nem rejtegetik tovább a Redmi Note 15 Pro és 15 Pro 5G globális verzióját sem
- Akciófigyelő: December 24-ig tart az Ulefone karácsonyi leárazása
- Bemutatta a Xiaomi a Redmi Note 15 és Note 15 5G globális változatát
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fél perc csend, majd világra jön egy Magic8 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yoosku
tag
válasz
Beowulf
üzenetére
Szia,
Én hasonló problémával küzdök, de a Tiednél kicsit kivitelezhetőbb

Nekem egy 5720g van és olyat szerettem volna, mint a Tied, de sajna lecsúsztam róla.
Én mindennel meg vagyok elégedve, de a benne levő Ati HD 2300 128MB-os kártyát szívesen kicserélném egy olyan 8600GT-re, ami neked van! Úgyhogy, ha kivennéd Én vevő lennék rá, bár nyilván nem fogod mert nem lenne túl nagy értelme számodra
De nekem tudna valaki megoldást adni arra, hogy milyen lehetőségem van egy ilyen cserére, honnan tudom beszerezni, mi az ára, és egyáltalán bele tudom e tenni??
Köszi
Yoosku
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Most èrkezett pár darab RX ès RTX 8gb vga-k! Számlás garanciás! Kamatmentes rèszletre is!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Pyttawrx