Hirdetés
- Google Pixel topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shoo
senior tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Hahh én is így jártam pár perce az új RAMokkal...betettem, örültem magamnak hogy végre 8giga, erre nem indult el a gép....
Mellesleg holnap megkapom a procit és mehet a pasztázás és a többi...remélem segít a problémámon.
Mielőtt beteszem a procit érdemes valami bios frissítést vagy chipset frissítést eszközölni?
-
Djuree
félisten
válasz
Thunderzolee
üzenetére
nem is keveset.

ez amúgy mindig így van, bevállalom a rokonság/ismerős gépét rendbetételre/fejlesztésre/javításra, minden szép és jó, összerakom, bekapcs és nem megy.
és mindig valami kis hülye hiba van, csak ez olyankor a szar ha épp 5-en állnak körülöttem várva a csodára és semmi nem történik.
és persze én vagyok a hozzá nem értő, nyilván én hülye meg ingyen megcsinálom, csak az alkatrészt kell fizetni. a végén mindig megoldom, de akkor is szar érzés ha ilyen van.
Új hozzászólás Aktív témák
- A hatalom gyűrűjével védekezne a Samsung a Magic Leap szemüvege ellen
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos autók - motorok
- Milyen TV-t vegyek?
- Hobby elektronika
- Arc Raiders
- E-roller topik
- Eltűnt a fél internet!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,100% Akkumulátor
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx