- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iGO Primo
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ðávid
aktív tag
válasz
sulaco79 #10354 üzenetére
Akkor ugyanabban a cipőben jártál, mint én. Éreztél valamilyen teljesítménynövekedést? Tudom, hogy a leglátványosabbat az SSD adja, de az már van a gépben és annak ellenére, hogy csak SATA 2-es, számomra elég fürgének tűnik.
Olyat én sem tervezem játszani, hogy magasabb TDP-jűt tegyek bele.
Ezért redukálódtak le a lehetőségeim a korábban már említett két i7-es modellre.
Esetleg tudsz ajánlani megbízható eladót, akitől majd beszerezhetem a processzort? Akár privátban is megírhatod, elvégre ez nem a reklám helye szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Alkatrészek eladók!
- Asus ROG Strix Scar 2 704GV Alkatrésznek!
- Eladó gyári Lenovo laptop töltők és töltőfej átalakítók
- ÚJ Lenovo ThinkPad világítós MAGYAR billentyűzet X280 A285 X390 X395 L13 Yoga S2 5th S2 Yoga 5th X13
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest