- Magyarított Android alkalmazások
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ðávid
aktív tag
válasz
Dell XPS #10344 üzenetére
Szia!
Köszi a választ! Matt HD panelre azért ki lehet cserélni a mostanit szerinted? Nem is a rossz pixelekkel van elsősorban bajom, hanem azzal, hogy nagyon fénylik.
Esetleg tudsz valamit mondani azzal kapcsolatban is, hogy a gép képes-e kezelni 16 GB RAM-ot?(#10342) sulaco79
Szia Sulaco!Megnéztem újra, az általad linkelt i7-sek a BGA modellek, azokban valóban benne van ez a funkció, de az RPGA változatokban nincs. Nekem meg RPGA kell.
Nincs benne dedikált VGA, úgyhogy akkor abban mindenképp előrelépés lenne. Játszani néhanapján ha szoktam, akkor azt az asztali gépen teszem. Ezen maximum pasziánszozom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Magyarított Android alkalmazások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- BestBuy ruhás topik
- Motoros topic
- Hálózati / IP kamera
- Kompakt vízhűtés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged