Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Felpúposodott egy Galaxy Ring, a Samsung besegített
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Redmi Note 13 4G
- Milyen okostelefont vegyek?
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
bara86
csendes tag
Hali!
Nemrég hozzám került egy Asus A6Rp típusú laptop. Ebben szeretnék processzort cserélni, mivel most egy Intel Core Duo T2300 van benne. Nem egy acélos proci és sajnos csak 32 bites. Tudom csodákat nem szabad várni ettől a géptől , mert nem mai darab, de szeretném kihozni belőle a maximumot. Nézegettem a neten, de nem igazán találtam semmit a processzor támogatásáról. A legfrissebb bios van az alaplapon, ami elérhető hozzá. (v2.14). Szóval, milyen processzorra tudnám cserélni a mostanit? Elvileg ATI X200M videókártya van benne. Remélem tudtok segíteni. Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 512GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest