- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Második bétánál jár a One UI 8
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
PAtr0n
addikt
Sziasztok!
Adott egy N53SV lapos. (altípus asszem SX619) Sajnos a hétvégén több baja is lett egyszerre. Első sorban kijelzőt kellene benne cserélni (berepedt teljesen), néztem e-bayen van a hozzá valóból egy rahedli (wxga 1366x768), de találtam szinte ugyanabban az árban 1 eladótól full HD panelt is. Szépen le van fotózva a hátulja, tehát össze tudom hasonlítani az enyémmel miután szétszedtem. Az én laposom tipusa is meg van adva, tehát elviekben beletehető a nagyobb felbontású panel, ha a szalagkábel csati hossza, és lábainak száma megegyezik? Belevághatok bátran a cserébe? Amúgy angliai top seller az eladó.
Más: Kell hozzá billentyüzet is, itthon 15 alatt nem kapok, azt is néztem, de kint sincs 9000 (+posta) alatt, ezért más tipusú laposhoz néztem, asszem x54c-hez, méretre/beppatintó fülek helyzete/szalagkábel hossz, helyzete alapján szinte egyforma az enyémmel. Fotó alapján a szalagkábel érintkezőinek száma is megegyezik az enyémmel. A lényeg, hogy ez postával együtt lenne 5k. Persze angol, de majd felmatricázom. Erről vélemény? Ez így működni fog?Minden segítséget köszönök!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Milyen házat vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Update 06.13. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest