Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• PAtr0n

addikt

Sziasztok!

Adott egy N53SV lapos. (altípus asszem SX619) Sajnos a hétvégén több baja is lett egyszerre. Első sorban kijelzőt kellene benne cserélni (berepedt teljesen), néztem e-bayen van a hozzá valóból egy rahedli (wxga 1366x768), de találtam szinte ugyanabban az árban 1 eladótól full HD panelt is. Szépen le van fotózva a hátulja, tehát össze tudom hasonlítani az enyémmel miután szétszedtem. Az én laposom tipusa is meg van adva, tehát elviekben beletehető a nagyobb felbontású panel, ha a szalagkábel csati hossza, és lábainak száma megegyezik? Belevághatok bátran a cserébe? Amúgy angliai top seller az eladó.
    Más: Kell hozzá billentyüzet is, itthon 15 alatt nem kapok, azt is néztem, de kint sincs 9000 (+posta) alatt, ezért más tipusú laposhoz néztem, asszem x54c-hez, méretre/beppatintó fülek helyzete/szalagkábel hossz, helyzete alapján szinte egyforma az enyémmel. Fotó alapján a szalagkábel érintkezőinek száma is megegyezik az enyémmel. A lényeg, hogy ez postával együtt lenne 5k. Persze angol, de majd felmatricázom. Erről vélemény? Ez így működni fog?

Minden segítséget köszönök!

Új hozzászólás Aktív témák