Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
Akkor írd bele, hogy csak és kizárólag a Macbook Air az, amelyikre gondolsz, nem pedig általában az Apple notik. Mivel - és elnézésedet kérem, ha félreértettelek
- a szövegkörnyezetből nekem úgy tűnt, hogy általánosságban az Apple notikról beszélsz, ezért reagáltam ezt (még ha a Macbook Air bővítését célzó hsz.-re válaszoltál is). Ugyanis a Macbook-ok/Macbook Pro-k teljesen átlagos Yonah/Merom/Penryn stb. magos Intel CPU-kra épülnek, bár ezek szintén az alaplapra vannak forrasztva.A "különleges", csökkentett méretű processzor tudtommal csak az Air első szériájára igaz. Utána már "átlagos" méretű SL9400/9600 került bele.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
- a szövegkörnyezetből nekem úgy tűnt, hogy általánosságban az Apple notikról beszélsz, ezért reagáltam ezt (még ha a Macbook Air bővítését célzó hsz.-re válaszoltál is). Ugyanis a Macbook-ok/Macbook Pro-k teljesen átlagos Yonah/Merom/Penryn stb. magos Intel CPU-kra épülnek, bár ezek szintén az alaplapra vannak forrasztva.
Pyttawrx