Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli bácsi
őstag
Helló mindenkinek! Lenne egy pár hónapos Acer Emachines E520-as gép, GL40 chipszetes, és egy Celeron 575 van benne. Procicserén gondolkodtam, hirdettek itt a hardverapróba egy T3200-as procit, megvettem. Gondoltam kollégával megnézzük, hátha nekünk is menne a dolog, mármint a procicsere. A gép alján volt vagy 15 csavar, ezeket mind kiszedtük. Itt aztán vége lett a mutatványnak, mivel feszegetni annyira nem mertük, úgy nézett ki hogy a billentyűzet körüli műanyag jönne talán le először... De magától nem jött, eltörni semmit nem akartunk, úgyhogy csavarok vissza, mondom majd beviszem valamelyik számtek boltba, talán elvállalja valaki a procicserét. Gondoltam, azért itt megkérdezem előtte, hátha valaki szedett már szét ilyen gépet, és megmondaná hogyan is megy. Gondolom, hogy ugrik a gari, de nem érdekel. Szóval ha valaki tud benne segíteni, hogyan lehet szétszedni (procihoz hozzáférni) egy emachinest, akkor várnám a válaszát. Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Autós topik
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nintendo Switch 2
- ASRock lapok általában
- Linux Mint
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Acer Nitro 16 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4070 - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Pyttawrx