Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Honor 500-ak részletesen, minden színben
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli bácsi
őstag
Helló mindenkinek! Lenne egy pár hónapos Acer Emachines E520-as gép, GL40 chipszetes, és egy Celeron 575 van benne. Procicserén gondolkodtam, hirdettek itt a hardverapróba egy T3200-as procit, megvettem. Gondoltam kollégával megnézzük, hátha nekünk is menne a dolog, mármint a procicsere. A gép alján volt vagy 15 csavar, ezeket mind kiszedtük. Itt aztán vége lett a mutatványnak, mivel feszegetni annyira nem mertük, úgy nézett ki hogy a billentyűzet körüli műanyag jönne talán le először... De magától nem jött, eltörni semmit nem akartunk, úgyhogy csavarok vissza, mondom majd beviszem valamelyik számtek boltba, talán elvállalja valaki a procicserét. Gondoltam, azért itt megkérdezem előtte, hátha valaki szedett már szét ilyen gépet, és megmondaná hogyan is megy. Gondolom, hogy ugrik a gari, de nem érdekel. Szóval ha valaki tud benne segíteni, hogyan lehet szétszedni (procihoz hozzáférni) egy emachinest, akkor várnám a válaszát. Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Linux Mint
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- LEGO klub
- Telekom mobilszolgáltatások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Battlefield 6
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840 G10 - 14"WUXGA - i7-1360P - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 3 év garancia
- Eladó Samsung Galaxy A32 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Pyttawrx