Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android 16-ra nyitott az egyik legmenőbb csukható
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mióta lejárt az Asus A6Rp-m garanciája többször is felvetődött bennem a processzor (Celeron M 420) cseréje. Minap körül néztem egy kicsit, és nem akartam elhinni, amit találtam. Az ősöreg Xpress 200M chipset támogat(hat) egyes Core2Duo procikat is.
A bizonyítékok:Létezik egy un. Ati Xpress 1100 chipset is, ami lényegében nem tér el sokban az X200M-től, sőt, sokszor előfordul, hogy a rendszer (vagy épp a Catalyst) X200-nak ismeri fel az X1100, és fordítva. (X1100 cpu support)
Mint látható, már a Asus oldalán kiadott korábbi BIOS is említ egy Merom magos Core 2 Duo-t, és több helyen is találtam utalást arra, hogy az X200M "támogathatja" a C2D-kat is. A sikeresen berakott T5500 és T7600 pedig minden elképzelésemet felülmúlja.

Az apróhírdetések között találtam is már egy T5200-at, és egy T5300-at. S bár a fent említett példák alapján akár működhet is a dolog, én azért egy kicsit szkeptikus vagyok.
Amúgy jó lenne tisztázni a dolgot, egyedül azonban nem merek belevágni.
A noti szerelésben tapasztaltabbakat kérdem, hogy ha pár nap garival bevállalnám a procit, esetleg segítene valamelyikőtök a műveletben? 
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Okos Otthon / Smart Home
- A VRAM sávszélesség titka: tényleg ez a teljesítmény kulcsa?
- Milyen okostelefont vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- Futás, futópályák
- EAFC 26
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A bizonyítékok:
Amúgy jó lenne tisztázni a dolgot, egyedül azonban nem merek belevágni.
A noti szerelésben tapasztaltabbakat kérdem, hogy ha pár nap garival bevállalnám a procit, esetleg segítene valamelyikőtök a műveletben? 
Pyttawrx