Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 60 Pro
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Poco F7 – bajnokesélyes
Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
Sziasztok!
i945GM express és i945PM express közt az integrált VGA jelenléte a különbség, ugye?
Fentebb említett GM chipset jelenleg egy T2300 (1,66GHz 667MHz FSB) CoreDuot szolgál. Csere felfele (T5xx, T7xx) lehetséges-e, vagy lefele (T2xxx - 533MHz FSB).
Celeronok melyek (Celeron M 4xx, 5xx) lenne jó?Mi a helyzet egy 533MHz FSB-s Dothannal?
Ez a proci nekem egyszerűen nagy. Sokat eszik. Az akkuidő meg értékes. Egy Dothan sokkal energiatakarékosabb (7W idle, 15W load), viszont ahogy néztem, a CoreSolo-k ugyanekkora TDP-vel rendelkeznek, mint az én T2300-am. Egy Dothan 0,7V-on elszaladgál 800MHz-en, emez meg két maggal, 1000MHz-el kér 0,95V-ot!
Vagy akár egy Celeron M hozna-e ezen a téren javulást?A CoreDuo egyik magját hogy lehet szoftveresen teljesen kikapcsolni? Azt olvastam, épp ez az egyik előnyös tulajdonsága a CPU-nak.
HGyu
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Az Inteltől – nem csak az Intelnek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150-Pro i5 6500 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA 450W
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3735, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pyttawrx