Új hozzászólás Aktív témák
-
tata93
tag
Sziasztok,
Adott egy Lenovo ideapad 100-15ibd laptop. SSD-t szeretnék beletenni úgy, hogy a HDD is megmaradjon. Kapásból azt csináltam, hogy a HDD helyére betettem az SSD-t, majd így teljesen újraraktam a wint. HDD teljes formázás megtörtént. HDD-t egy HDD caddy beépítő kerettel a DVD olvasó helyére bepattintottam, de a windows és a disk management sem vette észre, csak és kizárólag a bios. Próbáltam biosban átállítani tényleg mindent (uefi, legacy… stb stb), hogy valami változzon de semmi. A caddyre gyanakodtam, hogy nem jó, ezért visszacseréltem a hdd-ssd-t és megpróbáltam a dvd olvasó helyéről telepíteni az ssd-re újra a wint. Sikerült is, viszont nem tudom onnan bootolni a wint, mert ez a felirat fogad:
A disk read error occured.Tanácstalan vagyok, valaki tudna valami ötletet javasolni?
Köszi előre is!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Spórolós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Mobil flották
- Hardcore café
- Shakes&Fidget Online Szerepjáték
- Mesterséges intelligencia topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Önerő nélkül is megvásárolható .1-10 hónap BANKMENTES részletfizetés.Arena Racer szövet gamer szék
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest