- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Egy óra, két rendszer
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tata93
tag
válasz
Pyttawrx #15659 üzenetére
Szia,
Nem, ott sem látja. Azonban a legfurcsább dologgal találkoztam amivel lehet találkozni. Kipróbáltam egy másik caddyvel ami tudom, hogy jó, azt még a bios sem ismerte fel. Utána pedig pár próbálkozás után egy sata adapterrel létrehoztam ezen a hddn egy partíciót, egy kis részét pedig hagytam törölt kötetként. Kikapcsoltam a gépet, lehúztam az adapterről a hdd-t, de az adaptert BENTHAGYTAM az usb-ben, a hdd-t betettem a régi caddybe, bedugtam a gépbe, gép bekapcs és mindenhol felismerte a hdd-t, használni is tudtam. (????)
Majd kíváncsiságból kihúztam az adaptert az usb-ből és mindenhonnan eltűnt a hdd megint. Komolyan ilyen furcsa anomáliákkal még nem találkoztam, pedig pár gépet már szereltem szét így…
Valakinek valami ötlet? Már kezdem azt érezni, hogy direkt szivat valami entitás -
tata93
tag
Sziasztok,
Adott egy Lenovo ideapad 100-15ibd laptop. SSD-t szeretnék beletenni úgy, hogy a HDD is megmaradjon. Kapásból azt csináltam, hogy a HDD helyére betettem az SSD-t, majd így teljesen újraraktam a wint. HDD teljes formázás megtörtént. HDD-t egy HDD caddy beépítő kerettel a DVD olvasó helyére bepattintottam, de a windows és a disk management sem vette észre, csak és kizárólag a bios. Próbáltam biosban átállítani tényleg mindent (uefi, legacy… stb stb), hogy valami változzon de semmi. A caddyre gyanakodtam, hogy nem jó, ezért visszacseréltem a hdd-ssd-t és megpróbáltam a dvd olvasó helyéről telepíteni az ssd-re újra a wint. Sikerült is, viszont nem tudom onnan bootolni a wint, mert ez a felirat fogad:
A disk read error occured.Tanácstalan vagyok, valaki tudna valami ötletet javasolni?
Köszi előre is!!
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Már játszható a Titan Quest II korai változata PC-n
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest