Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Apple Watch
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
andatti
senior tag
Lehet, hogy off vagyok, bocsi...
Céges munkára kéne vennem egy laptopot,( mivel a cég által preferált tablet már nem kapható Mo-on, amazonról meg nem akartam rendelni) az elvárás annyi, hogy fusson rajta a win7,
Ezt néztem ki, de volna pár (hülye) kérdésem...
Ez mitől ilyen olcsó? (Talán hardveresen van vele valami bibi, azt láttam, hogy op rendszer nélküli...?)
Ezen (elvileg, szerintem) elfut a win7?
Mennyit bír ki az aksija? (Mert erre nem találtam infót sehol...)
Filmet mennyire lehet gáz ilyenen nézni? (integrált videókártya, tudom, meg az max maszek lenne)
A 2 év gari (nagyon) csábító, +az ár, de az ilyen webshopos rendelések nekem picit neccesek, mert ugye, ha valami nem oké, akkor már mindjárt baj lehet...
+1, Az ilyen chroomebook-ok, amik picit drágábbak, mennyiben másak, azokra rá lehet tenni a win7-et?
Szóval, ha valaki tud más, megbízható típust, márkát, nyitott vagyok arra is...
bocsi, nagyon amatőr kérdéseim voltak...
Új hozzászólás Aktív témák
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3265, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest