- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Magyarított Android alkalmazások
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
andatti
senior tag
válasz
Thunderzolee #10781 üzenetére
köszi a részletes választ!
-
andatti
senior tag
Az, hogy lassú, elég tág fogalom... De tesco-ban most is van 90-100 közötti áron asus, acer, 4 magos procival, stb. azaz a dupla árnál (125) jóval olcsóbban... De én nem ismerem ki magam, ezért kértem (volna) segítséget...
/Most is van nálam 2 céges laptop, albacomp és panasonic, de munkán kívül az se jó semmire és szenvedek velük, mert a win7 is alig műxik rajtuk... 10 colosban még tavaly is voltak netbook-ok 60-70 ezer Ft körüli áron... amivel lehetett filmet nézni is...
azért köszi a választ. -
andatti
senior tag
Lehet, hogy off vagyok, bocsi...
Céges munkára kéne vennem egy laptopot,( mivel a cég által preferált tablet már nem kapható Mo-on, amazonról meg nem akartam rendelni) az elvárás annyi, hogy fusson rajta a win7,
Ezt néztem ki, de volna pár (hülye) kérdésem...
Ez mitől ilyen olcsó? (Talán hardveresen van vele valami bibi, azt láttam, hogy op rendszer nélküli...?)
Ezen (elvileg, szerintem) elfut a win7?
Mennyit bír ki az aksija? (Mert erre nem találtam infót sehol...)
Filmet mennyire lehet gáz ilyenen nézni? (integrált videókártya, tudom, meg az max maszek lenne)
A 2 év gari (nagyon) csábító, +az ár, de az ilyen webshopos rendelések nekem picit neccesek, mert ugye, ha valami nem oké, akkor már mindjárt baj lehet...
+1, Az ilyen chroomebook-ok, amik picit drágábbak, mennyiben másak, azokra rá lehet tenni a win7-et?
Szóval, ha valaki tud más, megbízható típust, márkát, nyitott vagyok arra is...
bocsi, nagyon amatőr kérdéseim voltak...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- SSD kibeszélő
- alza vélemények - tapasztalatok
- Nyaralás topik
- Túraautó topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest