- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
gondolom azzal kezdted, hogy az akksit kivetted, így ez a művelet amit leírtál nem nyírhatta ki, valszeg lecsúszott csatlakozó lesz, nézd át alaposan.
...ez az MSI ritka egy undorító fos szerelés szempontjából, mit össze szopakodtam vele, fúj nagyon undorító módon szivattak a szalagkábelek is, broáf. Remélem egy hónapot kell várni minimum az új lapra, látni sem bírom.
-
priti
addikt
lejött a nyavajás burkolat, már tárgytalan
-
priti
addikt
üdv
hoztak nekem egy MSI 1681 notit, nézegetem pár perce de nem jövök rá a sorrendre. A kijelző tartó pánt mellett lévő kétkét csavart betették a kijelsző széle alá, így akármilyen szögben áll a kijelző nem lehet felülről kicsavarni, amíg a kijelsző rajta van és olyan, mint ha azt a 4 csavart ki kéne hajtani ahhoz, hogy a hátsó műanyag burkolat végre lejöjjön. Gondolom elöl kéne lepattintani a kijelző tövénél a burkolatot, mert valami "L" vas tartja és nem az a négy, vagy a billentyűt leszedni és akkor bukkanna fel még pár csavar, de nem jövök rá a hogyanra, pedig szétszedtem már pár notit az életben, MSI valamit máshogy csinál, vagy csak én nem vagyok elég bátor és nem pattan ki valami, de valahogy csak ki kéne bányászni ezt az alaplapot... és már minden látható csavart kicsavartam, ha valaki küzdött már ilyen, vagy hasonló MSI-vel és írna valami hasznos tapasztalatot hálás lennék érte.
Új hozzászólás Aktív témák
- Philips LCD és LED TV-k
- Mobil flották
- Steam Deck
- TCL LCD és LED TV-k
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Cyberpunk 2077
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Macska topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest