Hirdetés
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
buherka
addikt
válasz
Kolondrum
üzenetére
Lehet, hogy be van állítva a BIOS-ban a maximális energiagazdálkodás és ilyenkor a szorzót leveszi 6-ra, tehát az OP. rendszer ezt nem tudja felülbírálni...én erre tippelnék először. SpeedStep
F1-el tudsz belépni a Bios-ba a notiknál...többnyire.Vagy esetleg a Win-ben is a maximális energiagazdálkodás is van beállítva.

-
buherka
addikt
válasz
Bloodrayne2
üzenetére
Van az ebay-en 40$-ért postával együtt. Ami olyan 8k körül van és kb 2-3 hét mire ideér.
Ha eldöntötted, hogy melyiket szeretnéd, valamint nem vagy tisztában az ebay-es dolgokkal.
Winner_hun
segít neked. Ő meg is veszi, ha a karod és te címedre küldeti a terméket. -
buherka
addikt
válasz
Kadi Laci
üzenetére
Dehogy van harag...azért van a fórum, hogy kitaláljuk a legjobb é legoptimálisabb megoldást.

Most írták a másik totyikba, hogy lehet nem is jó az a venti nekem, ami a képen van, mert az L7300-as gépben teljesen más formájú a légkavaró.

Lehet, hogy aztán az lesz ami te mondasz és pucolgatás-zsírozgatás lesz a dologból.
De nincs kedvem ezzel szórakozni. Rengeteg időt el lehet baxni az ilyen szöszölős melóval
Találtam egy-két ilyen ventit itthon, csak az a gáz, hogy szinte az összes használt. Ami meg új, az horror áron van.
-
buherka
addikt
válasz
Kadi Laci
üzenetére
Ha enyém volna a gép, akkor lehet, hogy nekiállnék küzdeni ezzel a venti-tuniggal amit te is javasolsz.
Venti javításban otthon vagyok, mert már jó párat felturbóztam én is, hogy elkussoljon.
Csak itt már szerintem oválisra van kopva a rézpersely és annak ilyenkor már köszöntek. Már jó ideje (hónapok óta) így használják sajnos.
Úgy vagyok, hogy kicserélni kicserélem még a légkavarót, de hogy én nekiállok most ott buherálni, azt felejtsék el.
Amit te írsz azzal csak az a baj, hogy ventit nem olajozunk, hanem zsírozunk (lítium, fehér vagy szilikon zsír ajánlott) . A ventilátor végeredményben egy nagy fordulatú csúszócsapágy. Csapágyat soha-de soha nem szabad olajozni, mert a maradék zsírt is "kimossa". Egy ideig valóban elhalkul, de aztán amikor az olajat kiveri magából a magas fordulat még durvább hangja lesz, mint volt. ....félre ne értsd nem akarlak kioktatni, csak van a családban, aki ehhez sokkal jobban ért mint te vagy én, mert ez a szakmája

-
buherka
addikt
Szasztok...
Nagy kérdés:Adott egy FuSi Amilo L7300-as noti. A veni totál csapágyas benne, mint egy mákdaráló kb olyan a hangja.
Tehát venti csere kell...
Néztem ebay-en ezt a jóságot: [link]. 4K körül lenne, cakk-pakk.
Most a kínai azt írja, hogy Fujitsu L7300-as gépbe jó....remélem egy és ugyanaz, mint az Amilo L7300-as.
Itthon csak 12K-t mondanak a ventire + munkadíj...betegek ezek.

Mint gondoltok vegyem, ne vegyem.?

Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Pyttawrx