- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zotya220
újonc
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni!
Lenovo Ideapad G500 notebookom meghibásodott (Win 8.1 x64)
Első hibaként az jött elő, hogy leállításkor/újraindításkor kék halál jelentkezett atikmpag.sys hibaüzenettel. Időnként hiba nélkül leállt, viszont ilyenkor a következő bekapcsolás után, a Windows logo eltűnése után jelent meg ugyanez.
Egy barátom tanácsára a videokártya drivert egy régebbire cseréltem (AMD Radeon HD8570M). Ezután nagy örömömre ez a hiba megszűnt.
Egy darabig használtam a gépet, jött a következő hiba: a gép random időközönként, 1-2 halk pittyenés kíséretében lefagyott.
Ezután úgy döntöttem szervízbe adom. Egy hónap keserves várakozás után most újra nálam van, alaplapot és thermal modult cseréltek benne.
Azonban az egyik újraindításnál lesokkolódtam, mert ismét bejött a kék halál...és ugyanúgy atikmpag.sys hibaüzenet.
A videokártya drivert ugyanúgy lecseréltem, a hiba ismét megszűnt, a gép egyenlőre hibátlanul működik.
Az lenne a kérdésem, hogy ezeknek a hibáknak lehet-e (van-e) köze egymáshoz, kell-e tartanom tőle hogy a gépem idővel megint megadja magát? Valamint, hogy ezt a hibaüzenetet okozhatta-e szoftveres hiba, vagy valószínűleg a videokártya készül meghalni?
Köszi előre is a válaszokat! (a hozzáértőktől bocsánat a laikus megfogalmazásokért
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Reklámblokkolók topikja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Arc Raiders
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- World of Tanks - MMO
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Acer Travelmate P215 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X230 - i7-3GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad P15S - 15.6" - I5 10310U 1.7GHZ - 16Gb - 512Gb - Quadro P520
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3454, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)
Pyttawrx