- Milyen okostelefont vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
.:Kristian:.
addikt
válasz
.:Kristian:. #5846 üzenetére
megoldódott....
-
.:Kristian:.
addikt
Sziasztok!
Van egy Aspire 7745G típusú notim, amin a múltkor netezés közben a touchpad egyik pillanatról a másikra megadta magát. Működött, majd hiába húztam rajta a kezem, illetve kattogtam a gombokkal, semmi nem történt. Gondoltam bekavar valamilyen progi, majd egy win reinstall megoldja, úgyis rég volt már újrahúzva. Telepítés alatt működött szépen a touchpad, nem ment tönkre (hála az égnek). Majd miután feltelepült a windows megint nem érzékelte. Régebben driver nélkül is ment, most hiába rakom fel a drivert - amit az acer weboldaláról szedek - meg sem mozdul. Ok, betudtam valami vírusnak, ami lehet hogy a D: meghajtón van, hisz telepítés alatt működött, ezért kimentettem az adataimat és letöröltem mind a két partícióm és újat hoztam létre, tehát full szűz rendszert raktam fel mindenféle adatok nélkül. Telepítés alatt megint jó volt, windows alatt már nem. Drivert hiába telepítem, windows sem szedhetett le semmilyen gány frissítést, nem voltam felcsatlakozva netre.
Szerintetek ilyenkor mi a teendő?
Eszközkezelő sem jelez semmit. Totál kifogytam az ötletekből. Találkozott már valaki hasonlóval? Ahogy néztem biosban még csak erre utaló beállítás sincs...
Új hozzászólás Aktív témák
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- OHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 16/512 FHD IPS Iris Xe Magyar
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest