- Yettel topik
- Honor Magic V2 - origami
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
mkristof97
csendes tag
De most az a kérdés , hogy a biost hogy tudnám megoldani ?
meg a boot menünben olyan lenne , mint ha kettő vinyó lenne. egyiken van rendszer a másikon nincs.
Újra rakás megoldaná ezt , hogy normálisan bootol be ? -
mkristof97
csendes tag
Sziasztok !
Előbb pár napja írtam , hogy a barátnőmnek van egy Lenovo G40 30 laptopja.
Specifikálja :
Intel Celeron 2.19 ghz (2magos)
2 GB ram (ddr3 1600mhz)
Intel VGA
250GB HDD (5400rpm)
Windows 8.1 eredeti operációs rendszere.na szóval írtam , hoyg a Bisba sehogy se tudok bemenni , mert egy fehér kurzór jelenik meg.
Próbáltam oldalt novo setup gombbal azzal se , próbáltam kivenni belőle az aksit , kihúzni midnent belőle és a bekapcsoló gombot 15 másodpercig nyomni akkor se vált be.De! a Bios előtte működött , csak bekell állítanom ahogy az első képen láthatjátok !
Utána újraindult egyből a pendrive ról bootolt , mert újra szerettem volna rakni neki , emrt lassú volt. (win10 x64)
De volt pár érdekes dolog..
Pl nem írtam ki , hogy press bla bla , tudjátok nyomjunk egy gombot a telepítés elkezdésekor.(Rufussal tettem rá a pendrive ra az operációs rendszert)
Másik meg nem kért termékkulcsot , meg nem volt az , hogy válaszd ki melyik Windows 10et szeretnéd (Pl Pro vagy Home)
Másik meg bármelyik vinyóra azt írta lent sárga felkiátó jellel , hogy nem lehet telepíteni , mert valami GPT formátum kell vagy nem tudom mi volt már pontosan nem emlékszem.
De kihúzom a pendrive ot akkor láthatjátok , hogy mit ír a 2.képen.
És ugye nem engedd be az Biosba mert beállítottam azt ami az első képen van.
barátnőm akkor tud belépni a rendszerba , ha oldalt nyomja a novo gombot és bejön egy kis ablak és boo menü és ott kiválaszt valami windows manage vagy mit.
És az lenne a kérdésem , hogy lehet , hogy a widows töltsön be ?
Az megoldaná a problémát , hogy telepítő gpt lesz és akkor törlöm a megjajtót felmegy a rendszer (Ha felmegy és nem lesz valami hiba) ? akkor normálisan bootol be ?1. https://prohardver.hu/dl/upc/2017-02/07/501675_kveioc4ebftc7dzg_kepkivagas_2.jpg
2. https://prohardver.hu/dl/upc/2017-02/07/501675_ebinq0u4ucejjsit_16521984_1285449274878371_2035126356_n.jpg
-
mkristof97
csendes tag
Próbáltam ugyanaz.
-
mkristof97
csendes tag
Sziasztok
Barátnőmnek van egy Lenovo G40-30 laptopja.
Intel® Celeron® N2840 Processor (Dual-Core, 2.16 - 2.58 GHz
2GB DDR3/1600MHz memória • 250GB HDD meghajtóAz lenne a probléma , hogy Biosba nem tudok belépni. Nyomom az Fn +F2 és bal oldalt van egy ilyen kis vízsintes vonal ami nem víllog csak olyan , mintha le lenne fagyva.
És beakarok jutni , mert nem akar be bootolni. Mert Fn+f12 boot menu bejön és ki kell választanom a windows mannege vagy mit és akkor belép a rendszerbe.Segítsetek. :/
Biosba valamit elnyomtam és nem tudom vissza csinálni. :/
Bedugom a pendrive ot akkor betölti a telepítőt de újrsa telepíteni se lehet mert valami gpt partíciót ír. :/Mert gyárílag volt rajta egy 8.1 de át lett frissiítve win10re és újra akartam neki húzni biosba beállítottam ezt azt , hogy menjen de nem akartam felrakni , de most újra lett rakva recovery moddal vagyois valami one key segítségével.
De a lényeg ,a mikor bekapcsolja boot valamit ír , mintha nem lenne benne vinyó , pedig van csak Fn+f12 nél tudja kiváasztani.:/ , valahogy nem lehet automatizálni ?
-
mkristof97
csendes tag
Üdv Mindenkinek !
Azzal az üggyel keresem önöket , hogy van egy laptop lenovo ideapad z51-70 és az a problémám , hogy fetelepítettem rá a windows 8.1 pro 60 bitet és feltelepítettem hozzá a drivereket amik a lemezen voltak és az a problémám , hogy pl sokáig bevan kapcsolva alaptop és kikapcsolom vagy újraindítom akkor sötét a kérpenyő nagyon és amikor kiírja hogy üdvözöljük persze minimum fényerőn akkor nyomom a billentyűzeten a le-fel fényerőt akkor helyre áll. Ez miért van szerintetek ?
előre is köszönöm a válaszokatGépigénye :
Intel i7 5500U 2.4 ghz
8 gb ram ddr3 1600 mhz
radeon r9 m375 2 gb vga
1 tb wd hdd
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Konteó topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- EAFC 25
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- További aktív témák...
- Gigabyte G6X9KG 15.6" FHD+ IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe gar
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Latitude 7480, 14" FHD, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia ( OLVASD VÉGIG)
- HP ProBook 440 G7, 14" HD, I5-10210U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia ( OLVASD VÉGIG)
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged