Új hozzászólás Aktív témák
-
Tumak
tag
válasz
Tito62 #19889 üzenetére
Van működő windows? 10 es? vagy telepítenél?
Windows 10 users can access advanced startup options Windows 10 and get into BIOS menu. You can click Start -> Power, press and hold Shift key, and click Restart button to reboot Windows into Windows Recovery Environment. Then click Troubleshoot -> Advanced Options -> UEFI Firmware Settings, and click Restart to enter into BIOS settings screen. -
Tumak
tag
válasz
MostaPista #19748 üzenetére
-
Tumak
tag
válasz
MaxxDamage #17972 üzenetére
-
Tumak
tag
válasz
MaxxDamage #17953 üzenetére
Szia , [ez] megvan ? /compaq_contura_series_pc.pdf/
-
Tumak
tag
válasz
Kolosszus01 #17935 üzenetére
vezérlőpult - >eszközkezelő - >Broadcom NetLink (TM) Fast Ethernet(vagy ismeretlen eszköz) - > jobb click illesztőprogram frissítése -> illesztőprogramok automatikus keresése------ vagy kiválasztod a gépen a letöltött mappát
így se megy? -
Tumak
tag
válasz
MaxxDamage #17927 üzenetére
Biztos ,hogy az elem volt a baj! A nagy elemnek csak a felső része kell a( + )hogy stabil legyen a foglalatban
-
Tumak
tag
válasz
Az én conturám sem indult és vagy az elem vagy a kapcsoló bütykölése hozta helyre.
Mivel 2005 ben csináltam meg már nem emlékszem pontosan! -
Tumak
tag
válasz
Nekem is volt compaq contura 4/25cx trackballos! 386os-elajándékoztam itt a ph-n.Működő hdd-t kerestek csak de odadtam mert volt donorja felújítani a kollégának..Egyik zsanér volt törött de más baja nem volt.Úgy oldottam meg az elemet ,hogy szétszedtem a régi nagyobb elemét és beleraktam egy cr2032-est.
Van egy toshiba T1000 esem is+ IBM i1400 annak pöcökje nem jó
-
Tumak
tag
válasz
MaxxDamage #17910 üzenetére
OK - Nem tudom milyen laptop pontosan , a tápot ha rádugod a power led csak felvillan? vagyis nem ég folyamatosan? Lehet letilt az adapter, de a töltés megy akkor az nem lehet? Az indításhoz 3.3 volt szokott kelleni amit mérni lehet a bekapcsológombnál- a bios chipnél -super I/O chipnél a testhez képest. Már méregetni kéne!?. Állásban tönkre menni elem, akku,kondenzátor szokott.
-
Tumak
tag
válasz
MaxxDamage #17907 üzenetére
Biztos van benne. Csak egy tipp , hátha bezavar a 3 voltnak, a bekapcsoló gombnál.
Mivel sokáig állt lehetnek kontaktus hibák.
Az alaplap tisztítása sem árt ,ha már szétszededakkor már megnézném a többi kondit is!
-
Tumak
tag
válasz
MaxxDamage #17903 üzenetére
Az alaplapi gombelem esetleg - ha évekig állt biztos lemerült- csere.
-
Tumak
tag
válasz
robi212 #17892 üzenetére
Az energiagazdálkodásba be lehet állítani,hogy hány % tól töltsön és mikor álljon le a töltés.
pld én 20-80 ig állítom be és ha sokat akarom használni akkuról kikapcsolom és feltöltöm 100 % ra. A link amit küldtem nézd meg. Hosszabb tárolásra legjobb 70 % on tartani, ha nincs használva hetekig. Ha folyamatosan akksiról megy az sem jobb. A ciklusszám növekszik és letilt majd. Ha van lehetőség menjen a töltőről. Akksiról az energiatakarékos profil nem is engedi a gép teljesítményét maxra kihasználni! Nekem lenovo van amihez gyári lenovo power manager van- lehet van a HP hoz is. Talán van a hp-nak is itt fórum -nézz utánna! -
Tumak
tag
válasz
robi212 #17890 üzenetére
A töltőről mehet folyamatosan akár kivett akksival is.
A bios power/energiagazdálkodás/ menüben esetleg lehet állítani ,vagy a win10 energiagazdálkodás menüben.
power manager -
Tumak
tag
válasz
Pisák István #17875 üzenetére
Szia
A csatlakozó aljzat sérült ? Az adapter dugó is sérült? Multimétered van?A két fekete test/GRND1-2/ , a két piros a pozitív/DC PIN1-2/ , a maradék háromból 2 /AD+/a csatlakozó led világítása hogy tölt e vagy sem /fehér vagy borostyán színben világít/ és a centerpin/limit signal/ - de ez csak tipp! Mérni kéne!
-
Tumak
tag
válasz
Rotor82 #16513 üzenetére
Szia
Supervisor password beállítás után lehet elérni, de lehet már azt is lezárták mint az androidos bootloadert, mert idén nyártól volt ilyenről szó.
Be kell állítani a jelszót és újraindítani akkor talán menni fog. Az usb pendrive-t csak FAT32 esre formázottan és GPT partíciós sémával lesz jó ,gondolom win10 alól lehet csinálni ilyen bootolható pendrive t- live linux pld.
rufus -
Tumak
tag
válasz
vakadu #16419 üzenetére
Szia
del+ power key--------el próbáld indítani- valakinek ez működött!
A szürke képernyőn van villogó kurzor?
én megpróbálnám még Dos -al is
Mindent kikapni belőle -aztán visszafelé próbálkozni- a power on self test --POST képernyő és hangjelzéseket figyelve- de erről nem árulsz el semmit -
Tumak
tag
válasz
krisss930815 #16239 üzenetére
Szia
nézd megk]Link Power Management kikapcsolása segíthet! A sata energiatakarékossági eszköze lehetséges hiba.
Adapter hiba is lehet!
-
Tumak
tag
válasz
dealerman #15144 üzenetére
Szia
Elektrosztatikus probléma is lehet. Egy próbát megér! AC adapter és akku nélkül power gombot nyomni vagy 30 sec -ig. Vagy így video
Nem túl hihető ,de nekem sikerült egy VAIO val. Szintén semmi életjel nem volt .
Ha működés közben állt le nem igen segít ez, de ha esetleg alvóba lett hagyva és aztán nem indult még esélyes. -
Tumak
tag
válasz
pataslogeza #15116 üzenetére
Szia
[link]
14,1 colos 307 mm hosszú és 2mm átmérőjű.Azt hiszem egy van benne- a nagyobb kijelzőkben több van.
Előfordulhat hogy az érintkezők a fénycső két végén hosszabbak és le kell csípni,de csak ha nem fér el.
KB 3kv feszültség is lehet ott - könnyen áthúzhat. Ne bekapcsolva szerelj!
A youtubon találhatsz videokat. PLd ccfl bulb
Van aki átalakítja ledesre -de bonyolult.
Amelyik kikapcsol annál is lehet a fénycső hibás! -
Tumak
tag
válasz
pataslogeza #15084 üzenetére
Hi
Van két laptopod felcseréled az invertert ha marad a hiba akkor fénycső.
Fénycső kell akkor digitálisharcsa kft. Postán is elküldik - kell a méret.
Ha rosszat kiveszed az is megvan. Tapasztalatból mondom nagyon kell vigyázni mert könnyen eltörik.
De ki is cseréltetheted -azt nem tudom mennyibe kerül. -
Tumak
tag
válasz
AllTheBest #15098 üzenetére
Nem könnyű megfelelőt találni-ha a szalagkábel vége sérül csak még akkor azt is lehet csinálni , hogy levágsz 1 mm -t akkor még van kontakt. Így maradt szabadidőd és megkeresheted az árát
-
Tumak
tag
válasz
AllTheBest #15093 üzenetére
szia
rossz cd dvd íróból lehet bontani rögzítőt és szalagkábelt is - a szalagkábel pin(érinkezők) száma ill a pitch a távolságuk egyezzen meg hosszabb lehet azt be lehet hajtogatni ill lehet azonos oldali és fordított az érinkező felület. Ha pitch megegyezik de több érintkező van le lehet vágni- nem könnyű- főleg ha nagyon kicsi a pitch - nekem sikerült. -
Tumak
tag
válasz
BLUE TORNADO #15094 üzenetére
hi
A töltőfej biztos,hogy jó? Másik töltővel esetleg ha van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest