- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Delpo91
csendes tag
válasz
TommyNagz #9887 üzenetére
Gépcserében én is gondolkodtam, csak nem tudom, hogy ki is cserélik-e. És hogy ez hogy működik. Bár ha most megcsinálják és egy félévet-évet még bír akkor már elégedett vagyok utána már talán le tudom cserélni. És az meg hogy fordulhat elő, hogy egy másik videókártyát tesznek bele?
-
Delpo91
csendes tag
válasz
TommyNagz #9885 üzenetére
Úgy ahogy van a Lenovo egy kalap szar. Kollégámnak is Lenovoja van, és idén nyáron neki is most van kint másodjára. Nekem Júniusban meghalt az alaplapja. Egyik este kikapcsoltam másnap már nem tudtam bekapcsolni. Holnap vagy Hétfőn jön a futár és viszi ki. Kíváncsian várom, hogy kicserélik-e.. Januárban lesz még csak két éves pedig. Karbantartom rendszeresen. Vigyázok is rá. Eddig Asus-om volt és egyikkel sem volt semmi probléma. Ismerős és családi környezetben is van több Asus és soha semmilyen probléma nem volt velük. Most már csak azt remélem, hogy még romlik az állapota a vinyónak és kicserélik. Nagyon remélem, hogy nem küldik vissza csere nélkül, mert akkor idegbajt kapnék.
-
Delpo91
csendes tag
válasz
TommyNagz #9883 üzenetére
Lényegtelen már. Holnap jön a futár a gépért.. Már csak 51% a kondíció és van 12 hibás szektor. Lenovos support azt mondta, hogy nem biztos kicserélik.. Megnézte a gépemet távoli asztallal mutattam neki a Sentinelt és mondta, hogy ez is írja, hogy ilyenkor a garanciális csere még nem megvalósítható.. Mondom pedig ez ki lesz cserélve..
-
-
Delpo91
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Lenovo IdePad B560 Laptop-om, ami Januárban lesz 2 éves. És az alábbi hibaüzenetet kapom tegnap óta:"I/O eszközhiba miatt nem lehetett a kérést végrehajtani." Mint előbb említettem tegnap óta jön elő ez a hibaüzenet torrentezéskor. Eleinte csak feltöltésnél, de most már letöltésnél is. Miután a letöltés vagy feltöltés megáll a hibaüzenet miatt a letöltést vagy a feltöltést újra tudom indítani, de percek múlva megint előjön ( bár most lekopogom, egy ideje már nem jött elő a hiba ). Megpróbáltam újratelepíteni a gépet, az sem segített a problémán, gondoltam én naív esetleg, hátha valami szoftveres hiba van. Minden driver a legfrissebb egyébként és Win7 64. Újratelepítés előtt volt még az a jelenség ugyancsak tegnap óta, hogy amikor a mappák között váltogattam akkor megfagyott a számítógép és csak 1-2 perc után lépett be a mappába, de van, hogy egy excel file-t sem tudtam megnyitni, mert hibaüzenettel visszadobta, és csak másodjára tudtam megnyitni. Újratelepítés óta ez a probléma ( egyelőre ) nem jelentkezik. Hard Disk Sentinel szerint 87% a kondíció és 4 szektorhiba van... Köszönöm a segítséget előre is!
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Philips LCD és LED TV-k
- Formula-1
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hálózati / IP kamera
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple Macbook Pro 14" / M4 Pro / 24GB / 512GB / Asztrofekete
- HP Probook 450 G5 - 15", i5-8250U, 8GB RAM, 128GB SSD
- Elegáns és Erős: MSI Prestige 15 Creator/Gamer Laptop makulátlan állapotban.
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Quadro FX 570 eladó
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged