- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TommyNagz
senior tag
válasz
Delpo91 #9886 üzenetére
Én abban bíztam, hogy a 4. alkalom után visszatérítik a gép árát, vagy kapok egy új gépet. Szerencsére a 3. kísérlet után úgy nézett ki, hogy sikerült megjavítaniuk a gépet (2. alaplapcsere......) és meg tudtam tőle szabadulni. Az meg egy külön nonszensz f@szság, hogy ebben a szarban volt egy i5 2410m HD3000-rel. Persze mit csinál a nyomorult Lenovo? Letiltja a HD3000-et, és tesz bele egy radeon 6370M-et. Teljesítményre a notebookcheck szerint egy és ugyanaz a kettő, egy darab fps-sel se tud többet a Radeon, cserébe viszont többet fogyaszt...ennek is sok értelme volt, dehát ilyen cég ez...
-
TommyNagz
senior tag
válasz
Delpo91 #9884 üzenetére
Lenovo Support...ne is mondd. Nyomorult, inkompetens, idióták...háromszor járt kint Bydgoszczban a g570-esem! Hosszú történet, ha rákeresel a topicban, leírtam, megtalálod, ha érdekel. Lényeg, hogy sok jóra tőlük ne számíts. Én úgy oldottam meg, hogy vettem egy Acert...ez is volt már szervizben, de egész más a hozzáállás...a Lenovonál pl. te könyörgöd ki a trackign kódot, amikor visszafelé jön a gép, az Acernél meg SMS-ben és emailben értesítenek a gép állapotáról, a szervizelés folyamatáról, és a tracking kódot is megadják...undorító gusztustalan szar cég a Lenovo is, a Teleperformance is (ez a call centerük) és a Jabil is (ez pedig a szerviz).
-
TommyNagz
senior tag
válasz
Delpo91 #9877 üzenetére
Megmondja a program is. Szar a HDD. Próbáld meg betenni egy másik gépbe, és a HDD Sentinellel felület újrainicializálást csinálj rajta. Nekem javított már meg ez a cucc egy 11 bad sectorral rendelkező vinyót, ami azóta is folyamatos használatban van. Azelőtt meg a rendszernaplóba irogatta az I/O errorokat folyamat, és fagyott is a gép rendesen. Aztán jó volt nézni, ahogy a kondíció 80-tól fokozatosan 100 felé kúszik
Hajrá! Más baja nincs, csak ez lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EOS DSLR topic
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Futás, futópályák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Akciókamerák
- OTP Bank topic
- Építő/felújító topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro 14" - M3 Pro - 18GB/512GB
- Dell Latitude 7420, 14" 4K IPS, I7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- Dell Latitude 5495, 14" FHD IPS, Ryzen 5 Pro 2500U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Latitude 5490, 14" FHD IPS, I5-8350CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Latitude 5480, 14" FHD, I5-6440HQ CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3129
- Túlmelegedik a géped? Segítünk!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- iPhone 16 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3096, 97% Akkumulátor
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest