- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
robi212
tag
Sziasztok,
Egy HP ZBook G3 laptomon van. 99%-ban fej-/fülhallgatót használok. Egyik napról a másikra (értsd: egyik este még működött, másnap reggel már nem) nem jön hang ki a fülhallgatóból. Kipróbáltam másikkal, semmi. Ha elindítok egy youtube zenét, akkor lesz egy sípoló hang a fülesben, ami a zene ki-, bekapcsolására picit megváltoztatja a hangmagasságát.
Aztán ha kikapcsolom, akkor 1-2 perc múlva megszűnik a sípoló hang teljesen.
Meghallgattam, a laptop hangszórója rendesen szól.
Letöröltem a hangkari drivert, újraraktam, ugyanaz.
Elindítottam a külső winchit, akkor elkezdett sípolni, majd 1-2 perc és megszűnt a hang. Fura, azt hittem, hogy vmi köze van ahhoz, hogy változik a teljesítménye, de néztem közben az Erőforrásfigyelőt, de nem tudtam semmihez kötni.Szerintetek mi lehet? Meghalt a jack dugó? Vagy próbálkozzak egy rendszer újratelepítéssel, hátha?
Köszi előre is. -
robi212
tag
Sziasztok,
A notim (HP ZBook G3 17) elkezdte azt játszani, hogy 1-2 mp-ként nem érzékeli, hogy töltőn van, aztán 1-2 mp-ig megint érzékeli. Így aztán a képernyő, ha kikapcsol, akkor 1-2 mp múlva újra bekapcsolja. Mi okozhatja ezt szerintetek?
Amúgy folyamatosan töltőn van, 95-98%-ot mutat ált. az akksi.
Köszi előre is. -
robi212
tag
Tök jó, köszi szépen
-
robi212
tag
Sziasztok,
Bocs, újra bedobnám, mert munkaeszköz:
Az a problémám, hogy mostanában elkezdte azt játszani a laptop (HP ZBook G3 17), hogy amikor lemerül az akksi 20%-ra, kiírja, hogy Tölteni kell. AMi nem baj, csak ezt egészen addig csinálja teljesen random módon (gondolom aktuális fogyasztástól függően) 5-10-20 mp-ként, amíg újra el nem éri a 20%-ot. ÉS ez persze munka közben elég idegesítő.
Ma pl. hiába dugtam rá a töltőre egyből (hogy elkerüljem ezt a szívást), azt írta ki, hogy tölt, közben merült tovább és 17%-tól kezdett el csak tölteni.
Gondolom a töltőnek az nem tesz jót, hogy állandóan áram alatt van. Vagy ez mindegy? Ha feltöltött, akkor a laptopból húzom ki, nem a hálózatból.
Szerintetek a töltő kezdett elszállni vagy az akksi vagy ez vmi Win10 dolog?Köszi előre is.
-
robi212
tag
Sziasztok,
Az a problémám, hogy mostanában elkezdte azt játszani a laptop (HP ZBook G3 17), hogy amikor lemerül az akksi 20%-ra, kiírja, hogy Tölteni kell. AMi nem baj, csak ezt egészen addig csinálja teljesen random módon (gondolom aktuális fogyasztástól függően) 5-10-20 mp-ként, amíg újra el nem éri a 20%-ot. ÉS ez persze munka közben elég idegesítő, vagy miközben most gépelek
Ma pl. hiába dugtam rá a töltőre egyből (hogy elkerüljem ezt a szívást), azt írta ki, hogy tölt, közben merült tovább és 17%-tól kezdett el csak tölteni.
Gondolom a töltőnek az nem tesz jót, hogy állandóan áram alatt van. Vagy ez mindegy? Ha feltöltött, akkor a laptopból húzom ki, nem a hálózatból.Szerintetek a töltő kezdett elszállni vagy az akksi vagy ez vmi Win10 dolog?
Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Autós kamerák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Használt 2022-es MacBook Air 13 - M2-es processzor, 8GB RAM, 256GB SSD
- MacBook Pro 14" M1 MAX - 32GB / 1TB (2021) - Cseh billentyűzet - 224 ciklus / 88% - 1 év garancia
- Új - Macbook Pro 13" M1 - 2020, 16GB RAM, 1 TERA, touchbar - Apple garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia (56)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia (63)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged