- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
NorbertoEco
tag
Sziasztok!
A szitu az volt, hogy telepítettem anno egy fullos laptopot minden spéci programot be kellett állítanom (nem volt egyszerű), de nem is ez a lényeg. Hanem az hogy a win10 telepítőben volt egy olyan telepítési lehetőség, hogy +driver vagy originál telepítő. Ott és akkor a +driver verziót telepítettem és minden szuper csak egy valami nem működik. Mégpedig a fényerő állító gomb, de előtte (előző op.rendszeren) jó volt. Most már tudom, hogy a driver tartalmú telepítővel ez gyakran előforduló hiba és már nem is használom, de a régebben telepített gépen ezt meg szeretném oldani újratelepítés nélkül. Feltételezem valamihez részben illő drivert rakott fel a rendszer (eszközkezelőben nincs sárga háromszöggel jelölt eszköz).
Találkozott már ezzel a "hibával" valaki? Segítenétek, hogy mi lenne a megoldás?Előre is köszönöm!
Mindenkinek Kellemes Ünnepeket!
-
NorbertoEco
tag
Sziasztok.
Van egy Dell Vostro 3300 gépem és olyan gondom van, hogy túlmelegedés miatt kikapcsol. Szétszedtem újrapasztáztam és mostis. Csak pasztám volt, de kellett volna az a szilárdabb "gumiszerű" is azt nem bántottam (maradt a gyári), mert olyanom nincs. Mi ennek a pontos neve?
Szóval a hibajelenség az hogy a gép szépen betölt és ha nem csinálok rajta semmit akkor akár órákig is elmegy különösebb ventillátor felpörgetés nélkül. Viszont ha nyitok egy chrome böngészőt vagy elindítok egy youtube videót felpörögnek a ventillátorok és rövidesen kikapcsol a gép.
Indítottam AIDA hőmérséklet tesztet és azt tapasztaltam, hogy kikapcsolás előtt az AUX kb 102 fokos és a GPU dióda pedig 105 fokos.
Mit javasoltok? Mit csináljak? Mivel oldódhat meg a problémám? -
NorbertoEco
tag
Sziasztok!
Van egy Dell Latitude E5440 laptop és van egy kis gond a kijelzőjével. Alapból függőlegesen van rajta egy csík és ha a kijelző aljánál (logó fölött) megnyomom akkor megvastagszik a csík és ha elengedem akkor újra az alap "vékonyra" áll vissza.
A kérdésem az lenne, hogy ezt csak kijelzőpanel cserével lehet orvosolni vagy van rá valami trükk? -
NorbertoEco
tag
Rendben. Remélem ma este tudok venne és ki is próbálom. Remélem csak ez a gondjuk.
Köszönöm a tippet.
Majd írok, hogy bevált-e. -
NorbertoEco
tag
válasz
st3v3np3t3r #17407 üzenetére
Nagyon, nagyon régen. Ha már pasztázás akkor milyen pasztát érdemes vennem? Nagy sok tímus van... Vapami olyan érdekelne ami nem horror áron kapható, de azért pár évig kitart.
-
NorbertoEco
tag
Sziasztok!
Van 2 DELL laptopom (DELL Vostro 3300 és DELL Latitude E6420) ami érdekes hibát generál.
Bekapcsolom, betölt a rendszer tudok rajtuk dolgozni majd mindenféle előjel nélkül leáll. Leállás után egyből nem tudom visszakapcsolni. Várok kb 5-10 percet és újból be lehet kapcsolni, de a jelenség ugyan az... kis munka után (ha csak áll a gép akkor is) kikapcsol.
Aksiról és tápról is ugyan ez a jelenség.
Van elképzelésetek, hogy mi lehet ennek az oka? -
NorbertoEco
tag
Sziasztok!
Nekem van egy Acer aspire 6530 típusú laptopom (nem a G verziós). Az a hibajelenség, hogy bekapcsolom a laptopot felpörög meg minden, de képet nem ad... majd pár másodperccel később kattan egyet majd újraindul és ezt egész addig csinálja amíg le nem állítom.
Feltételezem alaplaphiba lehet, de a kérdés az hogy javítható-e? Voltam szervizben, de ők az egész alaplapot cserélni akarták, de azt nem engedhetem meg magamnak.
Memória és a winchester tuti jó mert az tesztelve lett egy másik azonos típusú laptopban.
Ha esetleg van valami tippetek vagy tudnátok nekem valakit ajánlani aki meg tudná csinálni annak nagyon örülnék.
Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 9430 2-in-1 14" QHD+ IPS érintő i7-1265U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS TUF F15FX506 Gaming laptop Rtx 3060 i511400 alaplappal bontás
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest