Új hozzászólás Aktív témák
-
e3ekiel
csendes tag
válasz
NEMO1968 #5842 üzenetére
Szia! A BIOS frissítésben tud e valaki segíteni mert olyat még nem csináltam. Értek a gépekhez ki is ismertem ezt a Laptopot(Lenovo 3000 C200 N100) de BIOS-t még életemben nem frissítettem. Ha tud valaki segíteni lépésről lépésre , hogy hogyan csináljam azt megköszönöm
Eddig eljutottam hogy a Lenovo oldaláról ehhez a géphez találtam egy prograot a driverek között: BIOS Update Utility - 3000 C200, Lenovo N100
Itt találhatóViszont a leírást nem igazán értem...
Everest kép :
-
e3ekiel
csendes tag
válasz
Ice&Lime #5840 üzenetére
Szia! Nekem is volt ilyen problémám, hogy beragadt és recsegett. Én kivettem a billentyűzetet és megigazítottam alatta azt a két kis fogat ami helyén tartja De van olyan billentyűzet amiben egybe van az összes gomb és csak egy nagyon vékony műanyag tartja egymás mellett őket. Lehet az repedt meg picit .De az is lehet , hogy valami alákerült .
-
e3ekiel
csendes tag
válasz
NEMO1968 #5821 üzenetére
Szia!
Két slot van és mind a két slot-ba megpróbáltam már külön külön is de úgy sem sikerült...
Felhívtam a LENOVO supportot , ahol 10 perc után rájöttek , hogy egy 5-6 éves gépről van szó és marhamód nem vállalja se a szerviz se senki.
Az érdekes az , hogy minden szépen működik rajta csak ez a fráya memória nem.
Még annyi hogy a kijelző törött de nem is akarom cserélni mivel monitorra van kötve. (A kijelző kb 30-35 ezer forint annyit meg nem akarok rá költeni )Viszont még ötleteket szívesen várok mivel mindenki csak a Prohardver fórumát ajánlotta
-
e3ekiel
csendes tag
Valaki segítene Nekem? fentebb írtam egy sajnálatos hibát hálás lennék ha valaki segítene!
Nagyon köszönöm!"Sziasztok Szép Napot kívánok mindenkinek!
Igen érdekes problémám van. Van egy régi jó laptopom ami nagyon szeretek.
Nevén nevezve Lenovo 3000 c200 N100
1.6Ghz proci (single core)
120Gigás winyó
128-as videókártya
és alapból 512-ram volt benne amit annó kicseréltem 1024Mb-ra (DDR2)
A hiba a következő: A napokban vettem újonnan egy 1GB DDR2-es ramot a meglévő másik 1giga mellé így elméletileg 2gigának kéne lennie de ezt sehogy nem akarja.
A BIOS-ban 1024MB-ot lát a saját gépben szintén.
Természetesen minden driver fenn van a windows is naprakész (Windows xp SP3)
Próbáltam már a következőket: felcseréltem a két memóriamodult. de úgysem megy.
A memória modulok hibátlanok mivel egy másik gépben megnéztem őket a hiba kizárása miatt.
Igazából munka miatt bővítettem és nagyon fontos lenne hogy működjön. Ezért kérem a Tisztelt fórumozók segítségét!" -
e3ekiel
csendes tag
Sziasztok Szép Napot kívánok mindenkinek!
Igen érdekes problémám van. Van egy régi jó laptopom ami nagyon szeretek.
Nevén nevezve Lenovo 3000 c200 N100
1.6Ghz proci (single core)
120Gigás winyó
128-as videókártya
és alapból 512-ram volt benne amit annó kicseréltem 1024Mb-ra (DDR2)A hiba a következő: A napokban vettem újonnan egy 1GB DDR2-es ramot a meglévő másik 1giga mellé így elméletileg 2gigának kéne lennie de ezt sehogy nem akarja.
A BIOS-ban 1024MB-ot lát a saját gépben szintén.Természetesen minden driver fenn van a windows is naprakész (Windows xp SP3)
Próbáltam már a következőket: felcseréltem a két memóriamodult. de úgysem megy.
A memória modulok hibátlanok mivel egy másik gépben megnéztem őket a hiba kizárása miatt.Igazából munka miatt bővítettem és nagyon fontos lenne hogy működjön. Ezért kérem a Tisztelt fórumozók segítségét!
Maradok tisztelettel:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest