Hirdetés
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szili_DELL
csendes tag
válasz
StephenNO1
üzenetére
akkor ezt kiküszöbölni sehogy sem tudom...?! De mitől 96 mb, amikor inteligensen 128nak kéne lenni.
2 gb ram van benne egyben, windóz 1.99nek látja -
Szili_DELL
csendes tag
válasz
StephenNO1
üzenetére
Szia. Köszi. "GB van egybe benne. Abból csak le tudna csípni még... hogyan tudnám elérni hogy 128 mb legyen és menjen az aero? Sajnos ehhez a kártyához már nincs win7 driver sem

-
Szili_DELL
csendes tag
válasz
StephenNO1
üzenetére
Na bocsi... próbálkozom megint. Szóval nem tudom miért 96 mb. XP és Win7 alatt is.
[link] -
Szili_DELL
csendes tag
válasz
Szili_DELL
üzenetére
kép /dl/upc/2012-03/14/372480_nferbylobejaxwr3_96_2.jpg
-
Szili_DELL
csendes tag
válasz
StephenNO1
üzenetére
de megkaptam
válaszoltam. Íme a 96 mb. Hogyan lehetne rábírni hogyy folyamatosan kapja magához azt a 32 mbt. Ezért nincs aerom
nekem az kell -
Szili_DELL
csendes tag
válasz
StephenNO1
üzenetére
kardán keresztek nem zörögnek, és a hardy tárcsa is rendben van...csak mert gépész lennék
létezik 96 mb-os videókártya laptopban? -
Szili_DELL
csendes tag
válasz
StephenNO1
üzenetére
pii..priiiiiprrrriiii...pi.pi.pi.prirri
Folyamatos sípolós hang, mikor nem megy semmi zene vagy ilyesmi akkor feltűnő. Wifi routeremnek is van ilyesmi hangja, azért fogtam a wifire a laptopba is. Olyan mint amikor a kondi töltődik... csak mindig más frekin hallod. Ez mióta nálam van ilyen. )/ megából hogy lehetne 128at csinálni? ilyen inteligens, hogy elvesz a rendszer memóriából ha kell neki. -
Szili_DELL
csendes tag
válasz
eketomy
üzenetére
Várom az ötleteket továbbra is. bár most szétszedtem, összeraktam most jó. Ami változott az annyi hogy a modem csatija a dokkolo mellett van, onnan megy le kábelen a mem melletti alaplap foglalathoz. Az egy picit szarul nézett ki, mondom van másik kicserélem, most azóta kb 2 óra megy rendesen
remélem így marad. Viszont két kérdésem lenne még a szakiktól. ' fura nyivoló hang illetve folyamatos sípolás a wifi miatt lehet? Illletve elvileg van benne egy 128 mb vidkárty intel 910/916 GM.... de az istennek sem akar llátni 96nál többet, mit tudok csinálni. win 7 ezért meg aero nélkül, aműgy mweg nagyon fürge a gép -
Szili_DELL
csendes tag
válasz
StephenNO1
üzenetére
Én is araafele kotrok. CSak mitt csináljak vele? Lenn alappap amiből ki lehetne forrasztgatni de szerintem csak több kárt csinálnék mint hasznot. Ki lehet vahogy iktatni? PL hardwerwsen?
-
Szili_DELL
csendes tag
válasz
StephenNO1
üzenetére
A bill végén egy csati van, abba megy a szalagkábel amit egy műanyag feszít neki a falnak. De cseréltem billt. és a másikkal is ezt csinálta. Tapipadot is cseréltem, és szintén ua. Melegedik a laptop, de szerintem nem jobban mit a társai. Az befolyásolhat valamit?
-
Szili_DELL
csendes tag
válasz
kosian24
üzenetére
Szia
egy Dell Latitude D510 ről van szó. A tapipad és a beépített bill megáll mindenmás megy, OS fut, usb egér és bill megy... előfordul a dokkoló üzenet hogy dokkoltam, és nem ismeri...pedig nem használom dokkolóról. BIOSban nem látok lehetőséget a dokkoló deaktiválására. Van erre mód valahogyan? -
Szili_DELL
csendes tag
Sziasztok!
életembe nem fórumoztam de most meg akadtam, és remélem tud valamelyikőtök segíteni laptop hibával kapcsolatban. Következő a jelenség:
Van egy Dall Latitude D510 laptopom. Szépen működik, gyors semmi baja, egyszer csak pl akár írás közben is nem érzékeli tovább se a bill-t se a tapipadot. USB megy tovább. Újraindítás és megy tovább megint kb. 1 vagy fél órát. Előfurdult hogy Dockolást érzékelt, és utána jött ez elő. Ezért ott kezdtem keresni a hibát. Semmit nem találtam, kipucoltam a dokkolót. Mondjuk hogy hogy lehetne letiltani véglegesen azt nem tudom, nem használom nemi kéne. Cseréltem bill.-t akkor sem lett jó. Kérlek adjatok tanácsot, mert én megakadtam.
a próbáltam Win 7 alatt, XP SP2 SP3 alatt, de semmi. Anny hogy gyárilag SP2-vel megy, és addig amig az van fönt nem tapasztaltam semmit. De ez kb 2 óra, mert wifi miatt rögtön frissiteni kell SP3-ra (WPA2).
Várom a segítségeteket.
Nagyon kösszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- OTP Bank topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen videókártyát?
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- eGPU tapasztalatok
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- ÚJÉVI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
asztalin hozzá szoktam 
létezik 96 mb-os videókártya laptopban?
Pyttawrx