- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
Új hozzászólás Aktív témák
-
grosy
senior tag
válasz
_Berci_ #14155 üzenetére
Igen, próbáltam más játéknál, WORD-ben, ott nem jelentkezett. Azért gondoltam, hogy valami szoftveres hiba lehet, mert amikor néha előjön, akkor kilépve a menübe, és vissza, akkor már nem marad "beragadva" pedig a W-hez hozzá sem nyúltam. Nektek a W, aki játszik FPS-el, olyan billentyű érzékenysége, mint a többinek?
-
grosy
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy egyszerű, de bosszantó hiba, amire jó volna , ha lenne valami ötletetek. Adott egy HP Pavilion 15(Star Wars ed.), aminek a "W" gombja olyan, mintha "beragadna". Igaz, hogy csak akkor, amikor az új Aliennel játszom rajta. Ez azért gondoltam megemlíteni, mert ebben a játékban kell viszonylag sokat sétálni ide-oda. Más alkalmazásnál nem sikerült előcsalnom ezt a hibát, de tény és való, hogy itt nyomom csak percekig a "W-t". Gondolom nem kell ecsetelnem, hogy ez egy FPS-nél mennyire zavaró. Nem lehet, hogy a Windows 10-ben van valami beállítás, ami "automatizálja" a gomb lenyomását? A hiba miatt elkezdtem a magát a billentyűt is vizsgálni, és azt vettem észre, hogy már nem annyira érzékeny, mint a többi, csak akkor reagál megfelelően, ha középen nyomom, ha a sarkainál, akkor nem mindig, vagy szakaszosan. Fizikailag beragadni, nem ragad be, legalábbis úgy nem, hogy feltűnjön. Amúgy a gép nincs egy hetes, azért aggódom. Köszönöm a válaszokat előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Autós topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Elektromos cigaretta 🔞
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest