- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
Új hozzászólás Aktív témák
-
formula01
senior tag
Mai napon Dell Inspiron 3737 notebookom használat közben lefagyott, kijelzője kimerevedett.
Többszöri újraindítás után is a Catalyst Control Center minden alkalommal többször lefagy, amit aztán kijelző kimerevedése követ. Ezután a gépet már csak a be/ki kapcs. gomb hosszan nyomásával lehet kikapcsolni.
Display Driver Uninstallerrel eltávolítottam az AMD drivert, így, hogy csak az IGP van használatban a fagyások megszűntek. Viszont amint újratelepíteném a Radeon drivert, már rögtön az illesztő telepítése után újra jelentkezik a hiba, és még a telepítés teljes befejezése előtt kimerevedik a kép és lefagy. Tehát az újratelepítés nem segít.
Valószínű, hogy hardveres, dVGA/alaplap hiba lesz?
-
formula01
senior tag
válasz
formula01 #10893 üzenetére
illetve (hdd sentinelben)
smart szerint van 0 olvasasi, ~4 millio irasi hibam, ez is elkepesztoen magas szam, tekintve , hogy a lemez tempojaval semmi bajom, es a lemeznek kb van 60-70 ora kozti hasznalati ideje, es egy darab hibas fajlom nincs, pedig azert az 5 nap alatt jo 400 giganyi adat felkerult a lemezre. -
formula01
senior tag
-
formula01
senior tag
Hét elején vásároltam egy inspiron 3737 notit, és semmi problémám nem volt vele, nincs is, viszont kíváncsiságból csak leszedtem a hdd tune pro progit, hogy ránézze vele a hdd-re.
Mint mondtam, használat közben semmi gondom nincs vele, nincs lassulás, semmi, viszont a smart alatt azt tapasztaltam, a cirka 2 es fel nap használati időm mellett nagyjából 2 millió interface crc error-t ír.
Ehhez képest, hdd sentinel azt írja: A merevlemez állapota hibátlan, Nem található hibás vagy gyenge szektor, nincsenek felpörgetési vagy adatátviteli hibák sem.Most akkor mégis mi van, mi nincs? Érdemes ezzel foglalkozni, és visszamenni a boltba, esetleg garivesztés nélkül itthon megpróbálni valamit, vagy ne foglalkozzak vele?
Illetve arra kérném azokat, akiknek 3737, 5737, 3537, 5537-es gépük van hdd tune pro-ban rálesnének ők is smart fül alatt interface crc error sor count oszlopára? Kíváncsi vagyok másnál hogy alakul a szám, mert nyilván nulla kellene legyen, de érdembe problémát nem okoz, sérült fájlom nincs, ehhez képest meg 2 millió hiba hihetetlen sok.
Előre is köszi a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- OpenWRT topic
- Ford topik
- Házimozi belépő szinten
- Spórolós topik
- BestBuy ruhás topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- További aktív témák...
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest