- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
Új hozzászólás Aktív témák
-
olly
aktív tag
válasz
tserrof77 #20931 üzenetére
Egy kis helyzetjelentés. A középső opció lett választva. Korrekt módon szakszerűen ki is cserélték. Egy bökkenő akadt. Az ott látott billentyűzet RGB csatlakozós volt. Nekem a gép alapból csak az egyszínű piros világítást tudta, és a csatlakozója is picit más volt. De korrekt módon megbeszéltük az elején, hogy igen a bill jó lesz a világítás 50-50 akarom így is?
Végül a világítást sajnos nem sikerült összehozni, de úgy voltam vele működjön.
Ezzel a fehér billel nekem tök új laptop hatást ad viszont a régi piros helyettKöszönöm még 1x Önnek is a megosztást szerintem így elég "olcsón" sikerült megúsznom a dolgokat. Főleg hogy egyébként ilyen bill-t itthon nagyon nem is találok szinte.
-
olly
aktív tag
Szép estét kívánok mindenkinek!
Olyan ügyben írok most ide, igazából tanács ötlet bármit szívesen meghallgatok bár valszeg a problémát nem oldja majd meg de kíváncsi vagyok a vajon "miért"ekre.
Szóval adott egy laptop. Acer nitro 5 an515-54
2019 December 6.-án vásároltam. Napi használatban van munkára és néha némi játékra is.
Pár napja használat közben azt vettem észre (éppen xbox-ról stream-eltem át a képet ide) hogy nem reagál a billentyűzet semmire. se f11 se kilépés. Mondtam is magamnak frankó xbox app nem lehet bezárni. Majd egy hosszas berágtam dolog után kikapcsoltam a kikapcsoló gombbal.
Pár óra múlva vissza kapcsolta, és a billentyűzet megszűnt létezni. Nem reagál semmire se. Próbáltam a BIOS-ban ott se semmire se reagál. Előhozni se tudom a Bios-t csak egy külső billel. Új win-t is raktam fel hátha de semmi.
Most ki próbáltam, hogy a bill kábelét ki húztam alaplapon majd vissza de semmi javulás. Sanszos a bill csere. Nekem személy szerint nehéznek tűnik így a szervízt látom opciónak. Más volt már hasonló helyzetben? Illetve mi okozhat ilyen problémát, hogy egyik percről a másik csak paff vége, úgy hogy mozgatva se volt a gép semmi.Kellemes Estét!
Üdvözlettel
Mátyás
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i7-1370P 16/512 FHD+ IRIS Xe
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged