- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Magisk
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Mobilhasználat külföldön
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rollee
aktív tag
Sziasztok!
Van egy kb 8 éves samsung np-q210h laptopom.
Sajnos mostanában elég nehezen kapcsol be.
A bekapcsolást jelző kék led világít, de semmi nem történik. Valamikor egyből elindul, máskor meg csak sokadik próbálkozásra sikerül. Töltőről és akksiról is ugyan úgy produkálja a hibát.
Lehet tudni ezt mi okozza, javítható-e? -
Rollee
aktív tag
Sziasztok!
Van a feleségemnek egy HP pavilion dv7-1125ae, több éves laptopja. Naponta netezik rajta kb. 3 órát.
Szóval két napja egyszer csak kikapcsolt magától. Túlmelegedni nem tudott, mert asztalon használja és túlméretes akksi van benne(gyári). Visszakapcsoltam és egy cicergő hangot hallottam az akksitól. Gondoltam az a hiba, mert amikor kivettem, megszűnt a cicergés. De mikor beraktam a másik normál méretű, gyári akksit, akkor is cicergett.
Csak akkor csinálja ha be van kapcsolva és be van dugva a töltő is.
A töltő gyári és kimértem egyenletesen 19,28V-tal tölt.Mi lehet a probléma?
Üdv.: Roland
-
Rollee
aktív tag
válasz
ati012 #11313 üzenetére
SMBus - reset:
- teljes áramtalanítás: akku ki, tápcsatlakozó ki, majd kb egy percig nyomd a bekapcsológombot!
- 1-2 perc elteltével indítsd tápról a laptopot úgy, hogy ne helyezd visza az akkumulátort!Koszonom szepen, de megtortent es sajnos semmi valtozas.
Esetleg valami mas otlet?
-
Rollee
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Acer Aspire 1640Z ZL9-es laptop nalam, ami nem indul el.
Ha radugom a toltot es bekapcsolom, akkor az akumlator visszajelzoje 7-szer felvillan es aztan egyszer abekapcsolase.
Nem porog fel semmi, meg se nyikkan.Valami otlet?
Udv.
Rollee -
Rollee
aktív tag
Sziasztok!
Van egy torott kijelzos HP G56-130sa laptopom.
Kivettem a 15,6-os LED(1366x768) kijelzot aminek a tipusa:LG LP156WH2 (TL)(QB)Ezt csak pontosan ilyen tipusszamu kijelzovel tudom helyettesiteni vagy barmilyen megegyezo felbontasu 15,6-os LED kijelzovel?
Rollee
-
Rollee
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Fujitsu Amilo Li 2727 tipusu laptopom amin most Win 7-et telepitettem es a wifi nem akar mukodni. A biosban es a Windows alatt is egedelyezve van, de az FN+F1 gombokra nem reagal es nem kapcsol be.
Tudtok esetleg mas lehetoseget az aktivalasra modot ezen kivul?
Rollee
-
Rollee
aktív tag
Sziasztok!
A haverom notija:
Dell inspiron 1720
Par eves,vga 8600gtA hiba, hogy mikor bekapcsolom felgyullad a kis kek bekapcsolast jelzo led, de 5 masodperc utan elalszik es a gep leall. Ugy hallom a venti felporog, de ha jol tudom akkor nem csak egy led kene hogy vilagitson mikor elindul. Olvastam kulfoldi forumokon, hogy tobb is elszallt alaplap hibaval, de ugyan ilyen hibat nem irtak.
Vinyo, memoria es a tolto cserelve, de nem segitett.Valakinek otlete esetleg a hibaval kapcsolatosan?
Rollee
-
Rollee
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy problemam az Acer TravelMate 4100-as laptopommal.
Mint utolag kiderult a toltom meghulyult es ossze-vissza adta az aramot a gepnek.
Erre akkor jottem ra, amikor az egyik bekapcsolas utan nagyon-nagyon halvanyan mutatta a kepet az LCD.
Utannaolvastam par forumon(angol) es azt irtak hogy vagy a hattervilagitasa romlott el az LCD-nek, vagy az inverter elotte.
Van egy alaplaphibas Acer Aspire laptopom es annak az LCD-jet rakotottem, de ugyan ugy nagyon halvany kepet kaptam. Az inverter nem tudtam lecserelni mert mas a csatlakozoja ezert gondolom, hogy az lesz a bunos.
Atfutottam(kereso) ezt a forumot is es olvastam, hogy az inverter elott van az alaplapon egy "lvds áramkör" amivel meg baj lehet.
Az okoszhat ilyen problemat, esetleg cserelheto hazilag?
Vagy megrendelhetem az invertert es jo lesz ujra a laptop?Rollee
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Precision 7510 15.6" FHD IPS i7-6820HQ FirePro W5170M 16GB 500GB + 1TB HDD gar
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- HP Victus 16-d10008tx 16.1" FHD IPS i7-12700 RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- Lenovo Legion 5 Pro Gamer Laptop 2év garanciával (i7 13700HX, RTX 4060)
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4060 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest