- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maksifül
senior tag
válasz
kreten67 #11989 üzenetére
Köszönöm!
Dell D430-as laptopom van, annak a töltőjével tudnám kipróbálni, de nem mertem, mert nem akartam kárt tenni benne.
BIOS-nak utánanézek, remélem, van újabb, s azzal megjavulna a dolog. Elképzelhető, hogy a feltételezett töltésvezérlő chip hiba esetén kikapcsolt állapotban tölt, bekapcsolva meg nem? -
Maksifül
senior tag
válasz
kreten67 #11987 üzenetére
Koszonom, megneztem, valoban van ilyen kikapcsolasi opcio, de be van kapcsolva, s igy csinalja azt, hogy par masodpercig tolt csak, utana meg megall. Ha kikapcsolom a gepet, akkor meg feltolt teljesen.
Termesztesen gyari toltot kaptam hozza. Csak most azt nem tudom, hogy mi lehet a hibas, ami miatt nem toltodik bekapcsolva.
-
Maksifül
senior tag
Használtan vettem egy laptopot. Mitől lehet az, vagy minek a hibája, hogy ha ennél a Dell Precision M6500-asnál bekapcsolt állapotban nem tölti az akkumulátort a hálózati töltő? Pár másodpercig villog a töltés ikon, aztán megáll, s nem mozdul többé, s nem is emelkedik a töltöttségi % szintje. Olyan, mintha csak hálózatról üzemelne, de az akkut nem töltené a töltő. Kikapcsolt állapotban simán tölti az akksit a hálózati töltő. Sosem láttam ilyet. Elképzelhető az, hogy annyi energiát emészt használat közben, hogy csak szinten tartani tudja a hálózati töltő, de feltölteni már nem? De ha ez mégsem normális, akkor mi lehet a hibás, cserére szoruló alkatrész?
-
Maksifül
senior tag
Sziasztok!
Packard Bell MGP00 típusú laptop lett a földdel való - gyors találkozás - áldozata. Azóta nem látszik semmi a képernyőn. HDMI-vel tévére kötve sem látszik semmi, de minden világít a gépen, billentyűzeten bekacsolás után, hallhatóan fel is pörög. Mi szállhatott el, vagy hogy lehetne ezt kizárásos alapon megállapítani, hogy csak a hibás alkatrészt pótolja az ember?
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged