- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyus87
aktív tag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy Dell Inspiron 5521-es gépet és az a problémám, hogy a gép "morog", olyan intenzitásban, ahogy éppen váltakozik a ventilátor fordulatszáma. Ez a hang kb. másfél hét erejéig megszűnt de pár napja ismét visszajött, véleményem szerint a tapipad mellől jön közvetlen a borítás alól. A bios frissítés nem oldotta meg a problémát. Mindenképpen szerviz?
Köszönöm előre is! -
Petyus87
aktív tag
válasz
Dell XPS #8783 üzenetére
Hosszabb távon még nem figyeltük, csak filmezés közben csinálta rendszeresen. Én össze szoktam kötni a sajátomat hdmi híján vga-val és nekem még soha nem csinálta ezt. Rengeteg filmet megnéztünk már így, pedig az én gépem minden tekintetben alul marad a párom gépével szemben. Lehet, hogy a vga-val lesz a probléma?
Vigyük vissza garanciába? Egyébként mi az a CCC?
-
Petyus87
aktív tag
válasz
Dell XPS #8781 üzenetére
Szia!
Nem volt előzménye, senki sem buherálta, a gép nincs 1 éves, most raktuk ki először a képet LCD-re HDMi-n keresztül. Az Avatart néztük és a film nézése közben kb 4-5-ször csinálta ezt meg.
Probléma mentes a gép, de nem hiszem, hogy ezt a tv hibája, mert bemenet váltás után visszaáll ill a HD box is hdmi-vel van összekötve. -
Petyus87
aktív tag
Sziasztok!
Az egy dolog, hogy egy kicsit szaggat egy BD film egy 40"-os FULL HD LED LCD-re kitéve (egy Asus i3, Radeon HD 7470M 1 gb) a laptopról, de egyik pillanatról a másikra be is rózsaszínesedik a kép a képen látható módon... Ha a kimenetet átállítom a tvn egy másikra, majd vissza az érintettre akkor megint visszaáll a kép normálisra. Ötlet?
Köszi előre is! -
Petyus87
aktív tag
Nem igazán értem, megnyitottam játékot, közben filmet is indítottam, 5-6 mozilla ablak is nyitva volt és nem ment 57 fok fölé... Most stabilan 50-52 fok... Pedig a kikapcsolások akkor történnek általában amikor netezek 3-4 ablak nyitva van és szól a zene, ennyi terhelés, mikor megtapogatom mindig nagyon forró. Majd figyelgetem, mert biztos jelentkezik majd a dolog.
Sőt.. Volt olyan is, hogy kimentem a lakásból, nem dolgoztam a géppel és mire visszajöttem kikapcsolva találtam. -
Petyus87
aktív tag
Megtaláltam a senzorokat. Mik a normális értékek egyébként?
-
Petyus87
aktív tag
Üdv Mindenkinek!
Van egy Acer Aspire 5715Z típusú notim, nem egy mai darab, kb. 5 éves.
2 hónapja kapott egy újratelepítést (win7), kitisztították, azóta a gép terhelés alatt egyik pillanatról a másikra ki szokott kapcsolni, a gép alja a ventinél pedig tűz forró...
Mi lehet a gáz? Hogy tudnám megoldani a problémát? Előtte sose csinálta...
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Goddess of Victory:Nikke
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OTP Bank topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Renault, Dacia topik
- Milyen egeret válasszak?
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- MacBook Air (15-inch, M2, 2023)
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged