- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr.tejjfel
tag
válasz
KillHates #1272 üzenetére
Üdv!
Köszönöm a segítséget!!Mivel garanciális a gép így vissza fogom vinni, hogy ezt talán még sem okés dolog.Bár nem tudom ha 2hónap alatt amikor nem is volt folyamatosan használva veszített 0,5wh akkor mi lesz így?meg ami zavar hogy van egy folyamatos hangja aminek szerintem nem kellene lennie mert ha 45fokos a proci akkor elvben nem kellene mennie a ventinek! Holnap visszaviszem és megnézetem, hogy ez normális e.Ha igen akkor marad és örülök neki tovább, ha nem akkor meg csere
Köszönöm még egyszer a helpet!
Üdv -
mr.tejjfel
tag
Üdv!
A következő probléma jelentkezett egy kb 2hónapos hp 6735s gépnél.Éppen Everestel nézegettem a gép adatait amikor is láttam, hogy az elvben 4,7Wh aksi csak 4,3006Wh ami nem is lenne gond, de amikor benyomtam a töltőt lement 4,2856Wh majd kihúztam és újra bedugtam és 4,2352Wh.Itt valami történt mndom Kipróbálom a battery Eater nevű progit le is futott és kb 58perc alatt lemerült az akis, mondom remek töltöm és láss csodát bedugom a töltő megy de nem tölt, vártam 1 órát majd rádugtam és töltött.Ezt másnap is eljátszotta azzal a különbséggel, hogy 78%megállt a töltés és oldalt folyamatosan sárágán villogott a töltő helye.Aksit kivettem és az egyik oldala eléggé meleg volt vártam hogy hűljön majd megpróbáltam megint és működött.Észre vettem, hogy az aksi picit lötyög.Közben valamiért hangosabb is lett a gép.Eddig nem ment folyamatosan a venti vagy legalább is nem lehetett ennyire hallani.Valakinek van valami 5lete mitől lehet?
Volna még egy kérdésem.Normális az ha nagyon hangos a dvd a gépben?Mert az enyém amikor berakok egy lemezt teljesen berezonál és eléggé érdekes hangokat ad ki.Bár az is mozog picit
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Metal topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- One mobilszolgáltatások
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- 9430 2-in-1 14" QHD+ IPS érintő i7-1265U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS TUF F15FX506 Gaming laptop Rtx 3060 i511400 alaplappal bontás
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest