- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrbig25
őstag
válasz
mobileman #11487 üzenetére
Nagyjából a hozzászólás közepe:
"...a memtest se jelzett hibát (több óráig hagytam futni, 4-5 pass megvolt ha jól emlékszem)."
Igaz, a 2db memória együtt volt a gépben...külön-külön nem volt teszt. De gondolom ha hiba lenne, akkor az így is jelentkezett volna.Annyi még pluszba:
Windows alatt az eseménynaplóban Kernel-Power 41-es hiba volt az utolsó bejegyzés.
Linux alatt a syslog-ban pedig éppen az utolsó tevékenységem szerepelt, utána semmi...mintha elvágtam volna az áramot a géptől. -
mrbig25
őstag
Üdv Mindenkinek!
Édesapám netbookja (J&W Minix M1100) érdekes hibajelenséget produkál.
Véletlen időközönként teljesen elsötétül a kép és nem reagál semmire, csak a bekapcs gomb hosszas nyomása után kapcsol ki. Van hogy órákig megy gond nélkül, máskor 1 óra alatt 2-3 alkalommal is eljátssza.
A gépet szétszedtem, kipucoltam, újrapasztáztam -> nincs túlmelegedés. HDD 100/100-as és a memtest se jelzett hibát (több óráig hagytam futni, 4-5 pass megvolt ha jól emlékszem).Szoftveres hiba kizárása érdekében felraktam egy Linuxot a gépre az eredetileg rajta levő Win7 Starter helyett, de itt is előfordultak a fent említett hibák.
Ki-mire tippel, mi lehet a gond? Van még valami, amivel kizárhatok egy-két kiváltó okot?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Formula-1
- Horgász topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mobil flották
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged