- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mawyx
őstag
válasz
proof88 #2850 üzenetére
nincs nálam a laptop, egy barátomé, most miakor írtam ezt az ezer hozzászólást, itt volt laptoppal...
most elment, de más ismondta neki, hogy memória és winyó lehet a gond, mert már mindent néztünk, mondtam neki csörögjön vissza, megnézem jtt-e hozzászólás, mert nem tudom hogy kell elindítani a memtestet
-
Mawyx
őstag
bocs már megint én, még egy utsó, fax kivan, hogy kell e memtesztet elindítani? elvileg iso cd-t kiírtam, de nem indul el, nemtom elindítani, régen ez nem így nézett ki, gyújtom fel az egészet a pi*sába
-
Mawyx
őstag
everestet futtatom, de mi a túrót kell ezen nézni?
-
Mawyx
őstag
válasz
NEMO1968 #2836 üzenetére
progileállás van folyton, duplakatt, látok csíkot mintha rendesen töltődne, de megáll egyből és vár, vár, vár... majd becsukni se lehet, piros x-re se reagál, nincsen semmi
akkor kell egy másik winyó, újratelepülés, megnézni megy-e a gép és ha igen, lehet elslattyogni a boltba és venni egy winyót, majd megint újratelepülni... oh, istenem
-
Mawyx
őstag
Sziasztok,
adott egy dell inspiron 1501, 2-3 éves, win xp- vel. A gép rendben működött pár évig, majd elkezdett fagyogatni. Msn közben vettük észre, hogy gépelünk és a karakterek jóval később jelennek meg, már rég befejezve a gépelést még mindig gépel a gép magától, wordnél ugyanez. Többféle vírusirtót próbáltunk, vírust nem talált, féregirtónak volt 1-1 találata, amit semmisítettünk, de továbbra is lassú volt a gép. Végül a win újrarakása mellett döntöttem, erre az abszolút szűz rendszer szintén fagy.
Hőmérsékletet nem néztem, de kézre nem meleg a gép, nem is hangos, win betöltésénél pörög fel a venti, majd azonnal le is csitul, folyamatoknál nem fut gyanús, proci nem jár 100%- on, mégis lassú és fagyogat. Net nem fagy, akármilyen program nyitása tart neki rohadt sokáig, már amikor hajlandó megnyitni, sokszor ctrl alt dellel lehet csak kilőni őket, mert a piros x-re se akar reagálni. Bedugok egy usb sticket és 10perc múlva csippan, hogy új eszköz, amikor már rég ki is húztam, hogy nem ismerte fel, de ő még csak akkor érzékelte, hogy beledugtam valamit
Már nem tudok vele mit csinálni, nem sok program van a gépen, xp is campus licenszes, tehát nem vmi tört, netről vírussal letöltött valami, office szintén, amiből tudtam ingyeneset raktam, pl free midi to mp3 kis konverter progi, tűzfal ingyenes comodo....
Másik gépen ezek a progik gond nélkül mennek, nem döglesztettek be másik laptopot, tehát nem vírusosak tutira.Már arra gondolok, hogy ez nem szoftveres hiba, lehet memória vagy winyó gond vagy bármi egyéb hardveres?
Mit lehetne még nézni rajta mielőtt a Dunában landol? -
Mawyx
őstag
Én így jártam egy Asus-sal, azzal a különséggel, hogy 2 percig se birja
Be se kapcsol, csak hálózatról használom. Pár éve 250ezerért vettük, de nem használtuk, akkor kellett fél évig hetente egy órára, aztán féltettük és nem használtuk, eltettük. Ma xart se ér, egy 100asért többet tudó laptopot lehet venni és akksija is meghalt... Használni kellett volna, de így legalább most megkaptam kölcsönbe állandó használatra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Black Myth: Wukong
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen légkondit a lakásba?
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Lenovo Legion gamer laptop szép állapotban (RTX 3060, Ryzen 5 5600H)
- Asus Tuf Gamer Laptop i7, GTX 1660 Ti, 24GB RAM!
- HP EliteBook 850 G3, 15,6" FHD, I7-6600 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, AMD VGA, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD IPS , I5-6300UCPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5480, 14" FHD , I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged