- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
torokati44
csendes tag
válasz
torokati44 #997 üzenetére
Érdekes...
Winen ha bekapcsolom, semmi, lecsukom, készenlétbe áll, felnyitom, felébresztem, és tapipad működik, bill. továbbra sem...Addigis éljen a képernyőbillentyűzet xD
-
torokati44
csendes tag
-
torokati44
csendes tag
Előszöris köszönöm a korai választ!
Az áram- és akksitalanítást próbáltam tegnap kétszer is, nem segített, egész éjjel is akksi nélkül volt, azóta se jó, csak Ubuntun.
Én még arra gondoltam, hogy a BIOSban kikapcsolhatott az USB támogatás, de azt meg hogy kapcsoljam vissza, ha nem tudok belépni a setupba?!
Bár gondolom egy laptopnál ez alapból be van kapcsolva, hiszen PS/2 nincs rajta, de visszaállítani se tudom az alapbeállításokra.
Talán BIOS flash visszaállítaná, de annak csak végső esetben állnák neki, mert lehet hogy nem is az a baja, meg az nem is veszélytelen, és ahhoz is kéne a bill..
Valami oprendszerbeli módszer kéne a BIOS állítgatására, ha lehetséges ilyen.Bocsánat, ha hülyeségeket beszéltem, magamtól ennyire jutottam...
torokati44
-
torokati44
csendes tag
Szevasztok!
Van egy hatalmas problémám.
Pár napja kaptam egy MSI VR610X-266HU lapost.
A mai napig minden tökéletesen működött.
Most viszont a beépített billentyűzet és tapipad nem hajlandó működni, se windowson, se grubban, de még a BIOS Setupba se tudok belépni a bill.-el (külső USB-sel sem).
Amit viszont nagyon furcsának találok, hogy ha Ubuntut indítok -akár telepítettet, akár LiveCD-set-, mindkettő tökéletes...
A Windows (XP) a billentyűzetet nem is látja, a touchpadra pedig azt írja, hogy megfelelően működik, de két füllel arrébb már ütköznek az erőforrásai az alaplappal, tehát nem tudom, hogy mit higgyek.Jelenleg nagyon tanácstalan és elkeseredett vagyok, előre is köszönök minden választ!
torokati44
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen1/gen2 // P52 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged