- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
T0mBd1gg3R #5310 üzenetére
Nekem nem tud senki válaszolni?
Lenne még egy ötletem: Megnézné nekem valaki, hogy mit csinál egy gép, ha úgy próbálod bekapcsolni, hogy közben egy csavarhúzóval nyomod a monitor lecsukását érzékelő kis pöcköt, tehát csukott állapotban bekapcsolást szimulálsz.
Köszi! -
Sziasztok! Van egy Fujitsu Siemens V5535 Laptopom. Nem működött rajta az USB, hát szétkaptam, ami nem volt egyszerű, de már legalább tudom, hogy is kell azt. Egy szalagkábel volt csak kicsúszva. Összerakva nem kapcsolt be. A power gomb megnyomása után kb 3-4 másodpercig világított a power led önmagában, hajtóműfelpörgés, kijelző, többi led aktivitás nem volt. Kinyitottam, mintha ki lett volna húzódva a fedél lecsukott állapotát vizsgáló pöcök kábele, visszadugtam, utána jó volt. Jelzem lehet, hogy nem is volt kihúzódva, csak mákom volt. A laptop napokig jó volt, usb is ment, történt aztán, hogy nagy idegességemben az alvó lecsukott gépre egy büdös nagyot rázúztam ököllel, amitől látható sérülés ugyan nem keletkezett (belül sem, szétszedtem, kijelzőt is), de a fenti hibatüneteket produkálja. Gondoltam rá, hogy esetleg összetört valami a kijelzőbe, és attól zárlatos és a bios letiltja a bootolást. A kijelzőt lehúzva az alaplapról és külső monitort dugva rá viszont ugyanezt csinálja . A vinyó jó, most néztem meg, 100 illetve 99%-os (van 1 gyengébb szektor). USB-be dugva eszközt az sem villan fel ha bekapcsolom. Teli akksiról és hálózatról is ugyanezt csinálja. A kis kábelt amit visszadugva korábban megjavult próbáltam már rövidre zárni és kihúzni is, nincs különbség. Villamosmérnök hallgatóként labor, szkóp, multiméter, forrasztás lehetősége nyitva áll előttem, és nem ódzkodok tőle, csak ehhez tudni kellene, hol mit kellene mérni és mit mérek én helyette. Van valami tippetek, mit lenne még érdemes megpróbálni, tipikusan mi történik "jónagyot rábaszás" esetén, mennyibe kerül javítani, van-e valakinek ilyen gépe, aminek a működő alkatrészeivel nézegethetném mi nem jó. Pl rögtön egy kijelző cserepróba jutna eszembe. Minden segítség jól jön! Köszönöm!
-
Sziasztok!
Olyan létezik, hogy FS laptop, aminek eredetileg 20V-os töltője van nem tölt a 19 voltos asus töltővel? Sajnos most ez volt csak kéznél, a gép nem volt egy ideje használva, attól félek hogy sz*r, de lehet, hogy csak van benne valami védelem, ha nem 20V-ról töltöm?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Apple MacBook
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- HP Zbook Firefly 15 G8 - i7-1165G7/24GB/512GB-/W15"/W10 Pro/ ÁFÁ-s
- Lenovo ThinkPad P16s AMD Gen2 R5 7540U / 32GB RAM / 1TB SSD / FHD Touch ÁFÁ-s
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Dell Latitude 7320: i5-1145G7/16GB /512GB SSD/13"3 FHD, Touch, Matt/Win11 Pro
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest