- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Netfone
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Android szakmai topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tserrof77
őstag
válasz
pepejoe #15396 üzenetére
Nem hinném, akkor állandóan kapcsolgatná a töltést... Hőléget felejstd el, tönkre tenni jó lenne. Egyébként ez forrasztott procis, illetve nem klasszikus bga, hanem valami fóliaforrasztott, vagy mi... ha jól emlékszem...
Én kicsit a B590-esemmel vagyok hasonló cipőben, XP-vel ragyogóan ment, fél éve raktam csak rá 7-est, azóta csak szenved szegény (hiába 4GB ram, a brazos nem bírja...) egy próbát megérhet a 32bites, neked is (nekem is) de nem várok tőle túl sokat
-
tserrof77
őstag
válasz
pepejoe #15394 üzenetére
Amire én gyanakszok (komplett takarításnál nagy ritkán előfordul) hogy megroppant a kombinált chipszet BGA forrasza, azaz a hűtőtönk levételekor "felszívta" magát, kiengedett a forrasztás valamelyik golyója. Egy újragolyózás megoldhatja. Illetve ami még kérdéses, hogy pl a chipsetnél nem-e vékony hővezető lapocska volt, ami helyett pl pasztát kentél, mert az úgy nem okés. Az is tud ilyen problémát okozni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Trollok komolyan
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Formula-1
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Dell G3 Gamer laptop (2TB SSD, 32GB Ram, 4GB Videókártya, FullHD kijelző, szép állapotban)
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 135H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ACER Aspire 3 15,6" FHD IPS // 11 GEN // MX350 2GB VGA // 8GB DDR4 // WIN11 // 256GB Nvme SSD
- HP Elitebook 840 G6, 14" FULL HD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 1 év garancia
- HP Elitebook 840 G6, 14" FULL HD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 1 év garancia
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest