- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
netmesterke
aktív tag
Szia!
Lehet h Te is a szolnoki MM-ben vetted? Én ott. Én nekem azt mondta a MM h a Karakterhez kell vinni. Alaplapcserét csináltak, 10 nap volt, de a notim tetejét jól összekaristolták...pedig egy karc se volt rajta! Gondolhatod.... Ezek után már az Albacomphoz vittem (Salgótarjánba, mivel ott vok fősulis-de a Baross u 10-ben is úgy tom h van szervizük). Ők rendesek (és lassabbak) voltak, náluk 2 hétig volt, szintén alaplapcsere volt. +termál modul csere is. Most megint előjött a hiba (a gép 7 hónapos). Írtam az FSC-nek, h mi van, mit tegyek, azt írták h sajnálják, megpróbálnak utánanézni, küldjem el a szervízmunkalapok számát, ez meg is volt, (tegnap elküldtem a levelet délután 5 kor, és 5:10 kor jött a visszaigazolás az olvassról), de mostanáig nem jött válasz. Egyébiránt most már a termék cseréjét kértem. Meglátjuk mi lessz... -
Dare2Live
félisten
Bocsáss meg, hogy beleszolok de garis javítás 2007 február 7óta ez így baszottul nemstimmel.
Szeritnem úgy kezd, hogy holnap beírsz a panaszkönyvbe aztán holnapután megy egy-egy levél a megfelelő szerveknek.
Ennek 99%meglesz a hatása, hameg nem akkor jöhet a második lépés... -
Rick4
félisten
ugyan tudom, hogy nekem írtad, de a többiek számára is érthető lesz, ha a ''válasz'' gombra kattintasz, pont ugyanez fog látszódni, csak a hozzászólás fejlécében ott lesz a megválaszolt hozzászólás sorszáma is.
Nem értem, miért kell pénzt fizetned. Gondolom, rád akarják kenni a dolgot, és mint nem rendeltetésszerű használtból eredő hibát, nem is javítják ki, és még bevizsgálási díjat is kérnek. Ha gondolod, priviben írd meg pontosan, hogy is volt ez a történet. -
Rick4
félisten
szerintem menj be oda ahova bevitted a notit, és vetess fel egy jegyzőkönyvet arról, hogy február 7.-e óta ott a notid, és azonnal kérj egy csereutalványt, vagy vissza a pénzt. mondd azt egyszerűen, hogy ha ez nem történik meg, nem is a fogyasztóvédőkhöz mész, hanem a rendőrségre...ilyen a földön nincs, hogy 3 hónapig gondolkodnak valamin. ha nem rendeltetésszerű használatból fakadna a hiba, kb 1 hónap alatt visszadobták volna, hogy fizetős javítás....mellesleg erre van olcsó lehetőségem, keress meg ha nem oldódik meg a probléma...
-
niki24
csendes tag
Sziasztok!
Fujitsu Siemens Amilo L1310G monitorcserés notebookom 2007 február 7 óta szervizben van. Már teljesen ki vagyok akadva, telefonálgatok össze-vissza, de mindig csak igéret, hogy majd....Ez csak nekem durva? Kezd elegem lenni a szervizből........Alig várom, hogy visszakapjam, túladjak rajta és végre vegyek egy normálisat. Bár azt mondják, a szervizhálózat mindenütt...... Amitől falnak tudok menni, a ''nem rendeltetésszerű'' használat. Ez mégis mit takar? (Szerintem a noti gépezésre, szállitásra való, evidens, hogy nem ejtek rá semmit, nem vágom földhöz, nem tartok benne kulcscsomót és még sorlhatnám....) -
Akheron
senior tag
Hát, kitartás.
A történtek és a várható fejlemények jellegét látván remélem, ügyelsz azért a nyugalmad megőrzésére. Hisz vannak dolgok, amiket nem lehet pénzben kifejezni.
Az én nemrégiben vásárolt gépemben rossz típusú hűtőegység volt, így az egyik összetevő túlmelegedett. Bolton kívül, papír nélkül vásároltam, ezért a jótállásos szerviz szóba sem jöhetett. Szerencsére egy kis trükkel tudom használni a gépet, és ha minden jól megy, hamarosan végleg megoldódik a probléma önköltségen (és az egyik fórumtársunk segítségével). -
Akcept
tag
Talán hülyeség, de nem lehet, hogy melegen (a Fusik állítólag nagyon tudnak melegedni) lecsuktad a tetejét és az adta meg a kegyelemdöfést? És ha ne adj Isten ez lenne, tuti kiharcolnám a szerviztől, hogy ez garis probléma, elvégre ez nem waffelsütő! Esetleg gondold végig azon az oldalon „folyt-e szét” a kijelző, ahol jobban melegszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Konteó topic
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Házimozi belépő szinten
- Elstartolt az AMD munkaállomásokhoz szánt platformja
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5530 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 512GB NVMe gar
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Dell G3 3500 Gamer laptop szép állapotban dobozával. (i7 10750h, Gtx 1660ti, 16GB ram, 1TB ssd)
- Asus F15 FX516PR 15.6" FHD IPS i7-11370H RTX 3070 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest