- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Motorola Moto G67 Power előzetes
Új hozzászólás Aktív témák
- 

niki24 csendes tag Sziasztok! 
 Még mindig nincs vége notebookom story-jának. Tegnap felhívtam a szolnoki Karakter kft, hogy elhoznám a gépet, erre közölték rendeben, össze van készítve a papirokkal együtt, fizessek a garanciális gépre 7080Ft-ot. (Amikor először érdeklődtem, még a szállítási díjat akarták megtéríttetni, majd másodjára a bevizsgálási díjat. Szerencsére már tájékoztattak a fogyvédelmisektől előtte) Az agyam elöntötte a lila köd, telefonáltam a FuSi Mo.kft-nek, akik azt mondták, semmiképp sem fizessek. írjak panaszlevelet. Mondtam nekik, hogy már írtam, március 14-én kaptam meg a választ tőlük, nem találták. Egyébként a szervíz szakvéleménye volt, hogy 'ráraktam a táskát', hivatalosan meg visszajött a FuSi Mo kft-től egy 'szakvélemény' amiben az volt, közzézártam egy 10 cm-es tárgyat. (Pl. kulcscsomót, minden látható sérülés nélkül) Másodszor már készségesek voltak, persze itt már volt a képbe ügyvéd, fogyvédelem....Feltételezem, először írtak valamit, hogy lerázzanak. Na meg azt is, hogy a gép volt selejt.Ok: -garanciajegyet kaptam későn, 6 hónap után már szervíz, 3óra bekapcsolás után olyan forró, hogy 'tojást lehet rajta sütni' kis túlzással, 9 hónap után monitornak végleg annyi. Bocs, ha hosszú lett és nem idevaló, de tanulságos és kivárom a végét, hiába szenvedek velük majd 2 hónapja. Egyébként nehéz elérni a FuSi Mo-t, mert üzenetrögzítőre vannak állítva és maguktól nem hívnának vissza. Ezzel nem a lejáratás a célom, nem mondom, hogy mind sz*r, de a mai napig nem hiszem el, hogy ilyen megtörténhet. Azt is megígértem a szervíznek, hogy internetre kirakom az egész paksamétát, a lefotózott géppel együtt+hozzá a független szakértők véleményét. (Megvan a végzettségük nekik is) Ami a legfontosabb, ha nem segítenek abban, hová forduljak, bukom a 218 000Ft-os vételárat, meg a szervízdíjat. A T-com informatikusaihoz fordultam segítségért (tőlük vásároltuk a hugom Acer Travelmate gépét) és mondták, ha lehetséges akár ingyenesen is megvizsgálják a gépet.(Ez előtt már megmutattam más szakértőknek is, nem fogadtak el pénzt, mivel garis, nem szedték szét.) A garanciajegyen lévő szakszerviz meg felszámol 7080ft-ot a nagy semmire, cserébe ülnek rajta egy hónapot. Egyéb tapasztalatom a szervízzel: fizetős ügyfelek előnyben, garanciális gépre szarnak nagy ívben. (elnézést) Bocs, hogy megint hosszú lett, bonyolódik a történet.....
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- EA Sports WRC '23
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Resident Evil Requiem - Ami eddig történt
- További aktív témák...
- ASUS X571GT 15.6 GAMER LAPTOP
- Lenovo T14 (Intel Core I5 32Gb DDR4 512Gb SSD) laptopom eladó kifogástalan műszaki állapotban!
- HP OMEN 17 // RTX 3070 Ti // i7-12700H // 16GB RAM // 1TB SSD
- Villámgyors 11.gen Core I7 Lenovo T14 S gen2 32Gb DDR4 rammal és 512 Gb SSD-vel eladó!
- Garanciális // dobozos // MSI KATANA 15 B13V // i7-13620H // 16GB RAM // 1TB SSD // RTX 4070
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Pyttawrx
 Pyttawrx