- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mutyi
senior tag
Csak a legjobbakat tudom mondani az Acer szervízről és Brno-ról.
Ennél profibb supportot még nem tapasztaltam.
Felhívtam őket, jelentettem hogy hibás, kaptam egy hibakódot azzal fel kellett hívnom a futárcéget és mondanom, hogy Acer garis termék és kérték tőlem a kódot majd másnap jött a kocsi.
Délután elvitték tőlem, másnap kora reggel jött sms és e-mail hogy kiért Brno-ba. Rá két órára,hogy elkezdték a javítást, rá egy órára, hogy készen van és visszaadásra készen a futárnak. Másnap este nálam volt. Gyak 3 nap alatt kivitték,megcsinálták és visszahozták.
Azt hiszem ezt nevezik világszínvonalú kiszolgálásnak. -
fkosa
csendes tag
Valószínűleg kontakthibás (vagy a csatlakozó - ott a kábel szokott elszakadni, vagy az alaplapi csatlakozó - ott az alaplaból szokott kimozogni a forrasztás). Mindkettő könnyen javítható (az alaplap kicsit macerásabb, mert valószínűleg ki kell teljesen szedni, hogy hozzáférj.) Esetleg az Alaplapi csatlakozó középső kivezetése tört el - az gáz, mert nem, vagy nagyon nehéz forrasztani).
Ha a másik töltővel ment, én a töltő csatijára szavazok. Próbáld ki a tiededet a másik notival (vigyázz, mert ha nem pontosan egyforma a két csati, megtréfálhat - a nagyobb teljesítményű tápoknál a középső érintkező vastagabb).
Ez hazavághatja az aksit is.
Még egy dolog: az aksikban általában benne van a töltő elektronika is. Ha túlságosan lemerül az aksi, ez letiltja a töltést. Ez általában úgy jelentkezik, hogy nem tölt.
Ja és még egy: nézd meg, hogy a két töltő fezültsége azonos-e (a teljesítmény lehet nagyobb, ha kisebb, ne használd sokáig). Általában 19V-ot használ mindenki, de vannak kivételek (1-2V nem számít).
Új hozzászólás Aktív témák
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Battlefield 6
- Debian GNU/Linux
- Hardcore café
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mikrotik routerek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Szép! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Hordozható Laptop Ultrabook 14" -50% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Hordozható Laptop Ultrabook 14" -55% i5-1145G7 32/512 Iris Xe FHD
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Macbook Pro 13" M1 16GB A2338 2020
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3100, 100% Akkumulátor
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3090, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest