- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Swarovski kristályok a fagyos Motorolán
- Köredzésen járt az Exynos 1680
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Adoka120 #12597 üzenetére
Az USB-re jól van felmásolva a Windows? Én Rufus-sal csináltam, azzal működött, de volt valami másik program, a nevét igaz nem tudom, de az képtelen volt megcsinálni. (Ugye ha csak fájlonként rámásolod, nem lesz jó, mert a boot-részt nem másolod úgy át.)
Még valami: BIOS-ban bootolást beállítottad USB-re?
-
válasz
Adoka120 #12595 üzenetére
Azt kellene megtudni, hogy fizikailag jó-e az USB a gépen. Ha semmi sem működik rajta, akkor ott nem az eszközökkel lesz gond. Ha a driver sem oldja meg, akkor én nem szórakoznék vele, mert innentől bármilyen program, másik eszköz drivere, de még a Nap-Hold együttállás is okozhatja a problémát.
Szvsz több időd elmegy arra, amíg kideríted a hiba forrását, mint egy újratelepítés, és akkor legalább lesz egy szűz Windows-od.
Arra figyelj, hogy amikor fenn van a friss Windows, folyamatosan teszteld az USB működését - már a nyers rendszerrel is! Amikor telepítesz valamit, utána nézd meg, hogy működik-e. Én olyannal is találkoztam, hogy a chipset driver vágta tönkre olyan szinten, hogy volt a gépen 6 USB, és abból csak egy működött, a többin csak a feszültség volt meg.Cuccokat mentsd le, és hajrá!
-
laca500
aktív tag
válasz
Adoka120 #12592 üzenetére
Ha jól tudom itt nem magával az USB csatival van a gond, hanem a bedugott eszköz driver van rosszul telepítve!
Próbáld meg az eszközkezelőben az "unknow device" -re jobb klikk és ott az illesztőprogram eltávolítás, illetve az eszköz eltávolítását. Utána fent "műveletek" alatt hardverváltozások keresése.
Ha ez nem oldja meg akkor a chipset drivert kell újra telepítened. Szedd le a noti honlapjáról és nyugodtan futtasd. Nagyobb baj nem tudsz csinálni vele.
Hozzá teszem, hasonló problémám nekem is volt csak Pc-vel, ott a telefont és a wifi adaptert nem ismerte fel. A megoldás sajna az egész rendszer újratelepítése volt! Ne kérdezd miért, fogalmam sincs. Egyszerűen csak így oldódott meg! -
-
-
válasz
Adoka120 #12586 üzenetére
Nem biztos, hogy van USB driver, nem mindegyik notihoz van. Vezérlőpult -> Programok eltávolítása (rendszertől függ az elnevezés, de valami hasonlót keress) alatt találod. Ott a listában meg kell keresni a chipset driverét (vagy a drivercsomagot), de az jó kérdés, hogy annak épp mi a neve.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo T495S Touch (érintő képernyő) AMD Ryzen 5 Pro 3500U, 12 hónap garancia, áfás számla
- HP ZBook Studio 15" G8 - i9 / 1TB / 32GB / 4GB NVIDIA
- Asus F15 FX507 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 4070 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HP Zbook Firefly 15 G8 - i7-1165G7/24GB/512GB-/W15"/W10 Pro/ ÁFÁ-s
- Lenovo ThinkPad P16s AMD Gen2 R5 7540U / 32GB RAM / 1TB SSD / FHD Touch ÁFÁ-s
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3075
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3058
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest