- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
kreten67
senior tag
válasz
ad4m1337 #16315 üzenetére
Minek rendelnél bele teljesen gyárit,mikor ez a Modell N156BGE-LA1 egy szimpla 1360×768 -as felbontású 40pines slim led kijelző ami nem egy minőségi darab?
Vegyél bármilyet ami 40 pin slim led 1360×768-as használt bontottat is vehetsz ha nem karcos kb:12-20e ft között vagy új kijelző 20-30 e-ft között. vehetsz LG, Samsungot ,CHIMEI INNOLUX, stb a gyártó lényegtelen mert ez kb mind egyforma gagyi.
Ha nem probléma hogy ez fényes és nem matt akkor akár ezt is megveheted :
https://www.jofogas.hu/budapest/Dell_15_6__Slim_LED_LCD_KijelzO_Inspiron_3537_5537_N3KMP_LP156WH3_78745732.htm
Az eladó megbízható jól ismerem és új az árú.
Matt verziót most hirtelen nem találok,de a fényesen a színek kicsit szebbek általában. -
kreten67
senior tag
válasz
ad4m1337 #12960 üzenetére
Ha egyáltalán a tiéd a fóliás kivitel? Bár nem tudom ki akarná szívatni magát vele és kockázattal is jár.
Én hajszárítóval melegítettem a panelt,ami akár a végét is jelentheti és egy órán át kapirgáltam majd mostam a ragasztót alatta.
Nem másnak csináltam és nem érdekelt ha tönkreteszem! -
kreten67
senior tag
válasz
ad4m1337 #12529 üzenetére
A 3 és 4 gb közötti különbség ez esetben elenyésző,viszont az ssd az sokat dobna a helyzeten,de ha a te gépedben a hdd rendben van és az oprendszer is megfelelően van telepítve és nem fogja a gépet egy beakadt vagy háttérben futó fölösleges progi ,azért olyan túlságosan nem kellene lassúnak lennie.
Nézd meg a hdd állapotát és a feladatkezelőben hogy nem köti e le valami a procidat. -
MurdR
veterán
válasz
ad4m1337 #11756 üzenetére
Notebookos ismerős, és nem ajánlja hogy szétszedd a gépet? Én nem bántani akarlak, de ha egy elektronikai eszköz (notebook, telefon, akármi) ha beázik, akkor akku-tápellátás ki, és addig be sem szabad kapcsolni, amíg alkohollal át nem lett takarítva, és fullosan ki nem száradt a cucc. A folyadék most is dolgozhat benne, azonnal vidd szervízeshez. De olyanhoz lehetőleg, aki érti us a dolgát.
A lassulás az akármitől lehet, reménykedj, hogy csak véletlen egybeesés, és nem a hardver kapott folyadékot. Nem megijeszteni akarlak, de mégis. Vidd szervizeshez, az a pár ezer forint nem oszt, nem szoroz már ahhoz képest, ami történhet vele. És ezt most tessék nagyon komolyan venni.korábban is láttam, hogy írtad a folyásos történetet, de a típusodat közelről nem ismerem, olyan természetességgelbírtad hogy beázott, mint ha azon is lenne folyadék elvezető nyílás, mint a drágább üzleti és felsőkategóriás gépekben.
'
-
Dell XPS
veterán
válasz
ad4m1337 #11541 üzenetére
Teljesen jól gondolod, írj egy privit a kollégának, biztosan megoldja Neked kulturáltan a melegedési problémákat.
(#11537) EasyKnight: Bios frissítés ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Trollok komolyan
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- One mobilszolgáltatások
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Használt 2022-es MacBook Air 13 - M2-es processzor, 8GB RAM, 256GB SSD
- MacBook Pro 14" M1 MAX - 32GB / 1TB (2021) - Cseh billentyűzet - 224 ciklus / 88% - 1 év garancia
- Új - Macbook Pro 13" M1 - 2020, 16GB RAM, 1 TERA, touchbar - Apple garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia (56)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia (63)
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Apple iPhone 13Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest