Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Mobil flották
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Nem megy az AI az Apple-nek, hullanak a fejek
- Akciófigyelő: A One listázta be a legolcsóbb hajlítható telefont
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Milyen okostelefont vegyek?
- Karácsonyi telefonajánló 2025
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
ad4m1337
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Van egy 3 éves Asus K53SJ notebookom, utóbbi időben rendkívül belassult, youtube FHD videóknál meg baromira felpörög a proci, egyszerű játékoknál (pl. CoD2) nagyon melegszik. Új korában nem csinált ilyeneket.
Jól gondolom, hogy egy takarítás, tehát por kifúvása, újrapasztázás, stb. segíthet? Ha igen Debrecenben hol dolgoznak kulturáltan és milyen áron?
Vagy ha Debrecenben valaki házilag tud segíteni, azt is megköszönöm. Én próbáltam szétszedni, de sajnos az alumínium billentyűzet körüli részt nehéz eltávolítani az alsó résztől, pattintani kell, én meg nem merem, ne hogy eltörjön a műanyag alsó rész.
Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Projektor topic
- OLED TV topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mobil flották
- Battlefield 6
- Bundle topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7500F / RTX 4060 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3942, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062, 100% Akkumulátor
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Pyttawrx